horoszkóp

Légy véglegesen szőrtelen és biobarna!

2009.11.09. 10:52 Módosítva: 2009-11-09 11:42:02

Képzelj el egy gondtalan, bársonyosan sima életet! Rég eldobtad a borotvát, elfelejtetted a gyantát, a gyűlölt epilálógép a lomtalanításra vár. Te magabiztosan csábítasz selymes, bronzosan csillogó bőröddel minden helyzetben, minden öltözékben: harisnyában, úszódresszben vagy évakosztümben...

Az igényes nő (és férfi) szőrtelen, bőre hibátlan.

A szakemberek régóta fáradoznak, hogy különböző eljárásokkal testtájainkat véglegesen szőrteleníthessük. A hagyományos, fájdalmas, időigényes és ideiglenes megoldásokkal szemben először a lézeres, végleges szőrtelenítő gépek jelentek meg. A több mint 10 éve eredményesen működő lézereknek továbbra sincs valódi konkurenciája. Hiába jelentek meg a többnyire Távol-Keleten gyártott készülékekkel történő, mindenhol elérhető villanófényes (IPL) eljárások. A kozmetikai IPL kezelések elsőre költségkímélő megoldásnak tűnnek, hosszú távon azonban eredménytelenek.

Válassz specialistát, menj biztosra!

A végleges szőrtelenítés sikerének záloga a speciálisan erre kifejlesztett lézertechnológia és a szakértő, tapasztalt kezek. A Bársony Orvos-Esztétika a tudomány mai állása szerint a szőrtelenítésre legalkalmasabb lézertechnológiát, az Alexandrite lézerberendezéseket használja. A Bársony rendelkezik a piacon a legnagyobb szőrtelenítési tapasztalattal, a legtöbb elégedett pácienssel, ráadásul a kezeléseket orvosi háttér mellett, garanciával végzik.

Bársony Silky – szőrtelenítés lézerrel

  • a legtöbb szőrtelenítő kezelés és elégedett páciens
  • összehasonlíthatatlanul nagy szakmai tapasztalat és gyakorlat
  • kifejezetten szőrtelenítésre kifejlesztett lézertechnológia alkalmazása
  • minden bőr- és szőrtípusra a szakszerűen megválasztott, hatékony kezelési mód
  • IPL és lézer közötti különbségek bemutatása tesztkezelésekkel
  • a kezelés sorozat alatt UV-mentes önbarnítás = bársonyosan sima és bronzbarna bőr
  • orvosi háttér és garancia

Az igényes nő (és férfi) egészségtudatos.

Az egészséges bőrszín már rég nem napsütötte, és főleg nem „szolibarna”.A káros ultraibolya-sugárzás miatt sem a napozás, sem a szoláriumok használata nem javasolt az egészségére, bőrére és szépségére ügyelő hölgyeknek, uraknak. Az egészséges barnaságról persze nekik sem kell lemondani, még a lézeres szőrtelenítő kezelések közötti időszakban sem.

Egészséges vagy barna? Biobarna bőr!

Az automatikusan működő VersaSpa készülék rögzített szórófejei segítségével villámgyorsan, egyenletesen bepermetezi testünket a szabadalmaztatott önbarnító kozmetikummal. Az eljárás lehetővé teszi, hogy a bőrre egyenletesen és egyforma mennyiségben kerüljön hatóanyag, ellentétben a kézzel felvitt önbarnító krémekkel. A barnítás folyamata még 1 percig sem tart, ráadásul anti-aging testápolással is kiegészíthető.

A Bársony Orvos-Esztétikán igénybe vehető az UV-mentes, gyors és gyönyörű színt biztosító VersaSpa önbarnító szolgáltatás.

Jelentkezzen be még ma bio-barnításra!
Bársony Buda
1126 Budapest, Kernstock tér 3. (MOM Park mellett)
Tel.: (06-1) 22-52-96-9
Mobilon:
(06-20) 324-7676
E-mail: buda@barsony.hu
www.barsony.hu