horoszkóp

Sashegyi doktor keze alatt valóra válnak a női álmok!

2009.11.17. 15:42 Módosítva: 2009-11-18 16:11:21

Vajon hány nő vágyakozik arra nap, mint nap, hogy az az énje nézzen vissza rá a tükörből, melyet magáról elképzel. Manapság egyre többen kacérkodnak a gondolattal, hogy testileg is megújuljanak. Egyszer élünk, miért ne érezhessük hát magunkat jól a bőrünkben - mondják, és igazuk is van. Vajon hová fordulhat az érdeklődő, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatásban részesüljön, miközben álmai alakot öltenek. Megoldást százak kínálnak, de mi tudjuk, igazán jó döntést csak alapos megfontolás után hozhatunk. Ebben segíthet nekünk dr. Sashegyi Mihály plasztikai sebész.

Dr. Sashegyi Mihály
Dr. Sashegyi Mihály

A kiszámíthatóság, a megbízható szaktudás, a minőségi környezet, empátia, és személyre szabott beavatkozások jellemzik praxisát. Egy szépülni vágyó hölgynek a legfontosabb, hogy egy olyan plasztikai sebészre bízza magát, akinél mindezt megtalálja. Dr. Sashegyi Mihály, az Adler-Med Plasztikai Sebészet kiváló orvosa számára a legfontosabb az őt felkeresők önbizalmának visszaadása és életvidám viselkedésének megerősítése az általa kínált orvosi szolgáltatásokon keresztül.

- Szépészeti és plasztikai sebészetünk a nemzetközi sztenderdeknek megfelelő eljárásokkal, napra kész tudású szakembergárdával és kiváló klinikai háttérrel biztosítja, hogy a páciensek kívánságai teljesüljenek - magyarázza az ismert és elismert Sashegyi doktor.

- Legnagyobb érdeklődés a mellnagyobbítás és az arcon végzett fiatalító beavatkozások iránt mutatkozik. Napjaink legkorszerűbb implantátumaival, - melyek lágy, kohezív gél töltésűek-  hosszú távon biztosítható az elért eredmény megtartása. A tokképződés, mint rettegett szövődmény pedig minimálisra csökkenthető. Nagyon nagy gondot fordítunk az alapos kivizsgálásra, mert egy ilyen esztétikai beavatkozás elsődleges feltétele, ha egészséges és megfelelő lelki állapotú a jelentkező.

Az Adler-Med Plasztikai Sebészet konzultációi december 31-ig díjmentesek. Bővebb információkat a www.drsashegyi.hu internetes oldalon olvashatnak.