Vajon hány nő vágyakozik arra nap, mint nap, hogy az az énje nézzen vissza rá a tükörből, melyet magáról elképzel. Manapság egyre többen kacérkodnak a gondolattal, hogy testileg is megújuljanak. Egyszer élünk, miért ne érezhessük hát magunkat jól a bőrünkben - mondják, és igazuk is van. Vajon hová fordulhat az érdeklődő, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatásban részesüljön, miközben álmai alakot öltenek. Megoldást százak kínálnak, de mi tudjuk, igazán jó döntést csak alapos megfontolás után hozhatunk. Ebben segíthet nekünk dr. Sashegyi Mihály plasztikai sebész.

A kiszámíthatóság, a megbízható szaktudás, a minőségi környezet, empátia, és személyre szabott beavatkozások jellemzik praxisát. Egy szépülni vágyó hölgynek a legfontosabb, hogy egy olyan plasztikai sebészre bízza magát, akinél mindezt megtalálja. Dr. Sashegyi Mihály, az Adler-Med Plasztikai Sebészet kiváló orvosa számára a legfontosabb az őt felkeresők önbizalmának visszaadása és életvidám viselkedésének megerősítése az általa kínált orvosi szolgáltatásokon keresztül.

- Szépészeti és plasztikai sebészetünk a nemzetközi sztenderdeknek megfelelő eljárásokkal, napra kész tudású szakembergárdával és kiváló klinikai háttérrel biztosítja, hogy a páciensek kívánságai teljesüljenek - magyarázza az ismert és elismert Sashegyi doktor.

- Legnagyobb érdeklődés a mellnagyobbítás és az arcon végzett fiatalító beavatkozások iránt mutatkozik. Napjaink legkorszerűbb implantátumaival, - melyek lágy, kohezív gél töltésűek-  hosszú távon biztosítható az elért eredmény megtartása. A tokképződés, mint rettegett szövődmény pedig minimálisra csökkenthető. Nagyon nagy gondot fordítunk az alapos kivizsgálásra, mert egy ilyen esztétikai beavatkozás elsődleges feltétele, ha egészséges és megfelelő lelki állapotú a jelentkező.

Az Adler-Med Plasztikai Sebészet konzultációi december 31-ig díjmentesek. Bővebb információkat a www.drsashegyi.hu internetes oldalon olvashatnak.