Amerikában a válság a kevésbé költséges megoldások, például a botox felé terelte a megrendelőket. Nálunk ez is másképp van.

A mell a nőiesség szimbóluma. Nem véletlen hát, hogy a hölgyek megkülönböztetett figyelemmel szemlélik a tükörben. Egy részük nincs megelégedve keblük méretével, másoknak pedig azért csappan meg az önbizalma, mert a szülés(ek) után mellük elvesztette feszességét, és megereszkedett. Az ország egyik legismertebb plasztikai sebésze, dr. Sashegyi Mihály minden hölgy számára kínál megoldást, hogy páciensei újból ízig-vérig nőnek érezhessék magukat.

- Amíg Amerikában a világgazdasági válság a kevésbé költséges beavatkozások, így a botoxkezelések, és ráncfeltöltések irányába terelte az esztétikai beavatkozások zömét, addig itthon nem változott a trend, azaz a mellek és az arc korrekciója után nagy az érdeklődés - magyarázza az Adler-Med plasztikai sebészet kiváló orvosa- A mellnagyobbítás műtéte után akkor ideális az eredmény, ha az kellően látványos és attraktív, de mégis természetes, és igazodik a páciens alkatához, azaz alaposabb megtekintést követően sem kelti „operált mell” benyomását. A mellnagyobbítást napjaink legkorszerűbb implantátumaival végezzük, amelyekkel hosszú távon garantált az elért eredmény megtartása. Cserére, ha a következő tíz évben nincs gond, egyáltalán nincs szükség. Ugyanakkor a műtét után az orvos és páciens továbbra is kapcsolatban marad: egy-, két-, majd hathetes, utána pedig féléves és egyéves kontrollvizsgálatok keretében találkoznak. Ezek az egyéves kontrollvizsgálat bezárásáig díjtalanok.

Sashegyi doktor azok számára is jó hírrel szolgált, akik hasplasztika miatt fordulnak hozzájuk, hiszen a klinikájukon a legkorszerűbb minimál invazív eljárással végzik a műtéteket, vagyis törekszenek a lehető legkisebb metszésekre.

A kisebb anyagi megterheléssel járó szemhéjplasztikák iránt is élénk a pacientúra érdeklődése, miként egyre többen veszik igénybe a ránceltüntető botoxkezeléseket. Bővebb információkat a www.drsashegyi.hu internetes oldalon olvashatnak.