Új aukciós portál gazdagítja a hazai internet világát. Az upiac.hu/filleresaruhaz egy licitálós aukciós oldal, ahol. A nyertes szinte fillérekért - a bolti ár töredékéért, akár egy licitért, azaz 100 Ft-ért - juthat hozzá a kívánt elektronikai cikkekhez.

Az upiac.hu/filleresaruhaz -at egy fiatal és dinamikus csapat hozta létre. Az oldalról és annak használatáról a weboldal megálmodóját kérdeztük.
- Kik használják az oldalt?
- Minden játékos szellemű, vállalkozó kedvű embert szeretettel várunk honlapunkon. Felhasználóink között találhatók egyetemistáktól kezdve kismamákon át komoly üzletemberek és orvosok is. Földrajzi elhelyezkedés szempontjából külön örömünkre szolgál, hogy nagyon sokan a klikkelők közül vidéken licitálnak.

A boldog nyertesek fényképeinél egy vidéki kismama mosolyog, aki annak köszönhetően, hogy még a lap indulásának elején elkezdett aktívan licitálni már több terméknek is boldog tulajdonosa.  
PIPIKE:

“Véletlen akadtam rá az Upiacra. Nagy érdeklődéssel olvastam, és nézegettem.

Gondoltam regizek, veszek klikket, próba szerencse alapon! Bejött! Nyertem! És nem is
egy terméket! Nagyon boldog voltam, hisz még nem nyertem ilyen termékeket. Továbbra is aktív tagja leszek az oldalnak. Köszönöm!”

- Nekem úgy tűnik, hogy az upiac.hu/filleresaruhaz licitálós oldal sokban hasonlít a többi, mindenki fizet típusú oldalhoz. Ön mit gondol erről, tudna mondani néhány dolgot, amitől az Önök oldala különleges?


- Igen. Tény, hogy a többi hasonló oldal ihlette az upiac.hu/filleresaruhaz –at, ám mi megpróbálunk még többet nyújtani felhasználóinak, például a vigaszdíj lehetőségével. A hónap végén a három legtöbbet licitáló visszakapja klikkjeinek tíz százalékát, így a következő hónapban újabb munícióval szállhat versenybe. További különbség közöttünk és versenytáraink között, hogy mivel mi még újak vagyunk az interneten, kevesen ismerik és használják az oldalt, tehát sokkal nagyobb az esély a nyerésre és így még olcsóbban juthatnak a termékekhez.

- A licitálások folyamatosan tartanak, legújabban egy NOKIA N97-esre lehet licitálni. De hogyan?


Még lehet licitálni!
Ahhoz, hogy licitálhasson, nem kell mást tenni, mint regisztrálni a honlapon. Rögtön kapunk is három klikket (3 licitálási lehetőséget.) ingyen, kedvcsinálónak. Amennyiben megtetszik az oldal, és azt ajánljuk barátainknak is, további ajándék klikket kapunk, amit rögtön fel is használhatunk kedvenc műszaki cikkünk megszerzése érdekében.
Egy klikk feljogosít egy licitálásra a Filléres Áruház-ban.  Egy licitálás 7 Ft-tal növeli a termék vételárát (vagyis a licit összegét), és így nem csak az ár, de az aukció időtartama is növekszik. Ha az idő lejár, a legutolsó licitáló viheti el a terméket.
Ha elfogytak az ajándék klikkjeink, úgy további klikkeket 1000 forintonként vehetünk a honlapon. Fizethetünk átutalással és SMS-el is. Az OTP Bank garantálja, hogy banki adataink teljes biztonságban legyenek. Amint az Upiac.hu-hoz beérkezett az átutalás, már jóvá is írják Nekünk a klikkeket és folytatódhat az ádáz csata az új garanciális termékekért.
- Miért éri meg az upiac.hu oldalnak a bolti ár tizedéért odaadni a terméket? Soha nem volt arra példa, hogy veszteséggel kelt el egy termék? - Kérdeztük a cég ügyvezetőjétől:
- Dehogynem. Tudtuk, hogy az első pár hét ráfizetéses lesz, de ami ráfizetés Nekünk, az nyereség a felhasználóknak. Bízunk benne, hogy sokan megszeretik ezt a vásárlási formát és sok elégedett felhasználónk lesz.
Akik nem kívánnak kockáztatni azok is meg találják az upiac.hu széles választékából a vásárolni kívánt termékeket. Az upiac.hu többi oldala a hagyományos aukciók és villámvásárlások rendszerével működik, azzal a különbséggel, hogy itt mindenki ingyen teheti fel a termékeit és csak értékesítés után kell egy minimális 1-5 %- ot fizetni.
Rohamosan bővülő termékpalettánkon Ön is biztosan megtalálja amit keres, a bőrkabáttól a gitárig mindent. Amennyiben eladni szeretne már megunt, használt vagy új termékeket, azt szintén megteheti az upiac.hu portálon.

Látogasson el az upiac.hu oldalaira és győződjön meg Ön is ajánlatainkról!