Kellemes tavaszi délutánokon nincs unalmasabb, mint azt várni, hogy sorra kerüljünk és befizethessük sárga csekkjeinket. Ha viszont a CIB Bankon keresztül intézzük számláink befizetését, számtalan jobb dologra fordíthatjuk szabadidőnket.

Sétáljon a szabadban vagy tegye fel a lábát és vegyen elő egy jó  könyvet! Ha a csekkek befizetését a CIB Bankra bízza, pár kattintással elintézheti, és máris szörfölhet tovább a neten.

A sárga csekkek befizetése amellett, hogy szükséges, rengeteg kényelmetlenséggel jár. A véget nem érő sorban állás, a lakást elözönlő csekkszelvények, a bejövő számlakupacok hónapról hónapra bosszúságot okoznak. Nem beszélve a csekkekkel érkező, sokszor fölösleges papírhalomról, amit át kell nézni, ahhoz, hogy a zömétől megszabadulhassunk. És persze nem kis feladat a csekkszelvények rendszerezése sem, hogy szükség esetén igazolni tudjuk a befizetéseinket. Mind a fogyasztók, mind a szolgáltatók részéről egyértelmű a cél: egyszerűbb, átláthatóbb számlák, amelyeknek befizetését gyorsan, kényelmesen és biztonságosan lehet intézni. Ehhez válassza partnerül a CIB Bankot, és intézze befizetéseit a bankon keresztül, pár kattintással, sorban állás nélkül. A CIB Bank szolgáltatásainak segítségével a számlák automatikusan kiegyenlíthetők. Ezzel rengeteg időt és energiát lehet megtakarítani, nem beszélve a papír-felhasználásról. Ráadásul a követhetőség és a befizetés igazolása is egyszerűbbé és kezelhetőbbé válik. A megrögzött szokások helyett érdemes korszerűbb megoldásokra váltani és kihasználni azok előnyeit. Most a CIB Bank ehhez több lehetőséget is kínál, melyekkel a sárga csekkek befizetése lényegesen megkönnyíthető. Választhatja akár a csoportos beszedési megbízást, akár az internetes DíjNet számlafizetést, vagy a rendszeres átutalási megbízást, biztosan megszabadul a fölösleges kényelmetlenségektől, ugyanakkor jobban nyomon tudja követni számláinak kifizetését.

Most különösen megéri sárga csekkjeit a CIB Bankon keresztül fizetni: minden új, rendszeres fizetési megbízás esetén 1 000 forintot írunk jóvá CIB lakossági folyószámláján, amennyiben erre 2010. április 1. és 2010. június 30. között ad megbízást. Nálunk a sárga csekk 1000 forintot ér! A fizetési módok részletes leírását és feltételeit a CIB Bank Zrt. Lakossági Üzletágra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek és az egyes bankszámlatípusokra vonatkozó kondíciós listák tartalmazzák.

A CIB Bank sárga csekk akciójának részleteivel kapcsolatban hívja a CIB24 nonstop telefonos ügyfélszolgálatot a 06 40 242 242-es telefonszámon, keresse fel honlapunkat a www.cib.hu címen, vagy érdeklődjön bármely bankfiókunkban.