Európában az egyetlen klinikailag bizonyított fogyókúrás módszer!

Ebédet főzni, házhozszállítani sokan tudnak. De mi a nyári strandszezon közeledtével ennél sokkal többre vágyunk. Ízletes, változatos, tápláló ételekre, amelyek segítenek a nyárra betervezett karcsusodásunkban.

Fogyókúrás és magyaros? Diétás és kiadós? Ízletes és kímélő?
Igen létezik...

A Teletál Ételfutár jóvoltából lehetőség van otthonába, munkahelyére is megrendelni ezeket az ételeket, melyek házias ízűek, bőséges mennyiségűek, kiváló minőségűek.

Jelenleg Európában az update az egyetlen, a magyar táplálkozástudomány nagyágyúinak tudományos felügyelete és független európai élelmiszerlaboratóriumok égisze alatt  elvégzett klinikai vizsgálatokkal hitelesített, hatékony, ízletes és fogyasztó ebéd.

De bizonyítottak a független klinikai vizsgálatokon az update péksütemények is: például a magyarok kedvence, a kakóscsiga, amelynek update változata 50 százalékban szénhidrát csökkentett, hozzáadott cukor és mesterséges édesítőszer nélkül készül.

Dr. Pados Gyula , prof. dr. Halmy László  és dr. Zajkás Gábor  professzor urak egymástól független szakvéleményeikben erősítették meg mindezt.

Ehhez persze kellett az update ételek készítőinek bátorsága bevállalni ezeknek a független szaktekintélyek szigorú, befolyásolhatatlan vizsgálatait. Kockáztatva, hogy az esetleges rossz eredmények is nyílvánosságra kerülnek.

Az update ebéd hosszú évek kísérleteinek, tudományos kutatásainak és gyakorlati tapasztalatainak, több egymástól független, alapos táplálkozástudományi vizsgálatnak a terméke.
Biztos esély arra, hogy valóban fogyjunk. Úgy, hogy minden nap jól lakunk.

Pados professzor számos hazai és nemzetközi tudományos tanácskozáson hívta fel a figyelmet:
A leghatékonyabb diétát is néhány hónap múlva föladják a fogyni vágyók, ha legalább naponta egyszer, nem juthatnak hozzá kedvenc ízeikhez, nem élvezhetik a megszokott illatokat –ha nem nyújt igazi kulináris élvezetet egy étrend.

Az update módszer annak felismerése, hogy, megszokott és kedvenc ételeinket is tartalmazó menüvel lehet csak tartós és biztos fogyást elérni.

Még most sem késő elkezdeni ezt az életmódot, és komoly sikereket érhet el a fogyókúrában. További információk megtalálhatóak az életmódról és a termékről a www.update1.hu és a www.norbi.hu oldalon.

Jó étvágyat, kitünő közérzetet, finom ízeket és tartós fogyást!