Volt már valaha fájdalmas élményed megbízhatatlan, pontatlan szakik miatt? Most is halogatsz valamit otthon? Nem vagy egyedül, már mindenkivel megtörtént ez az országban.

Napjainkban a szakemberkeresés is az internetre költözik. Nem kell már falragaszokról letépett cetliket keresgélni, ha eldugul a lefolyó, vagy ha fotóst, kozmetikust keresel a mindennapjaidra, vagy épp az esküvődre.

De mit is tud egy ilyen rendszer? A JoSzaki.hu a legnagyobb szaki adatbázis Magyarországon, ahol a szakemberek értékelésekkel szerepelnek és egyszerre több szakitól kérhetsz ajánlatot, ráadásul ingyen. Az ország egész területét lefedve több mint 7400 szakember vár, hogy ajánlatot adhasson neked. Mi már kipróbáltuk, és működik!

Ha szakembert keresel

Csöpög a csap? Hónapok óta ki kellene hívnod egy vízvezeték-szerelőt? Megbízhatatlan a bébiszittered vagy az autószerelőd? Költöztél, nincs túl sok ismerősöd az új környéken, de egy profi helyi kozmetikust keresel? Lépj be az oldalra, add meg a keresett szakmát és a várost, ahol laksz, és fél perc múlva már válogathatsz is a fényképes, értékelt szakik között.

Még két perc, és elküldted az ajánlatkérésed a legszimpatikusabbnak, még egy perc, és elküldted még négynek. Pár perc, és a szakik, akiket a rendszer sms-ben is értesít, már hívnak is az ajánlatukkal. Neked csak ki kell választani a legszimpatikusabbat. Ilyen egyszerű. Kipróbálod? Kattints ide!

Ha szakember vagy

Akkor se sokkal bonyolultabb a rendszer használata, ha szakiként szeretnél regisztrálni, hogy új ügyfeleket szerezz az interneten keresztül. Mindegy, hogy kozmetikus, informatikus, gyógytornász vagy designer vagy, a lehetséges klienseid ma már az interneten keresnek.

A regisztráció mindössze pár percet vesz igénybe, és még csak egy új jelszót sem kell megjegyezned, mert az egész az iWiW-en keresztül történik. Ha létrehoztad JóSzaki-profilod, akkor már el is kezdheted gyűjteni az értékeléseket, amelyek segítenek, hogy minél többen találjanak meg a rendszeren keresztül. Kipróbálod? Kattints ide!