Válogasson a különleges Parker és Waterman tollak között, hogy megtalálja a stílusához legjobban illő darabot, mely egy életen át a kedvence lesz. Ezekkel a tollakkal élmény az írás. Ajándékozza meg szeretteit és üzleti partnereit.

A Parker és Waterman íróeszközök az általuk képviselt magas szintű szaktudásnak és újító szellemnek köszönhetően ma még inkább kiemelkednek versenytársaik közül, mint eddig bármikor.

A kreatív megoldásokban gazdag választékot valódi referenciaként tartják számon az írás világában. Kollekcióikat az anyagok, a színek, a design és a divatok változatossága jellemzi, megörökítvén az egyedi elegancia kifejeződését.

Értéket képvisel

A Parker és Waterman termékekkel egy életre szóló ajándékkal lepheti meg üzleti partnereit. Az igényes, tartós és kiválóan megmunkált tollak a kézírás örömét szolgálják mindazoknak, akik minőségi íróeszközt szeretnének. A Parker és Waterman termékek hírneve és presztízse által partnerei mindig emlékezni fognak Önre és cégére.

Különleges üzleti ajándék, melynek hosszú időn át fennmaradó értéke van – főképp a jelen gazdasági helyzetben az üzleti partnereknek nem eldobható, rövid életű ajándékokra van szükségük, hanem olyanokra, melyek hosszú távon értéket képviselnek, ugyanakkor reklámhordozóként is sokáig funkcionálnak.

A világban sok helyen választják a Parker és Waterman íróeszközöket jelentős események aláírásakor – például a magyar Parlament vendégkönyvéhez is Parker tollat használnak, uniós csatlakozásunkat pedig egy Waterman Expert tollal írták alá.

A személyre szóló ajándék

A Parker és a Waterman termékek változatos emblémázási lehetőségekkel tehetők még inkább személyre szóló ajándékká. Gravírozással – elsősorban lézeres gravírozással – a megajándékozott nevét vagy akár az adott cég emblémáját is fel lehet vinni a tollak felületére, melynek eredményeképpen elegáns és visszafogott módon személyesíthető meg a kiválasztott íróeszköz. A lézeres gravírozás módszerével akár a legösszetettebb minták is precízen elhelyezhetők a tollakon. Nagyobb mennyiség emblémázására a tamponnyomás alkalmazható – ezzel a módszerrel is lehetséges a komplex és egyedi igények kivitelezése.

Fedezze fel  a Parker és Waterman termékek világát, minden bizonnyal Ön is könnyen megtalálja a stílusához és személyiségéhez, illetve cégéhez leginkább illő íróeszközöket.