A karácsonyi ajándék kiválasztása nem egyszerű feladat. Egy gyönyörű képes album, egy klasszikus DVD mindig nagyszerű ajándék lehet, szeretnénk ehhez egy kis segítséget nyújtani, nézd csak.

A magyar irodalom egyik legfontosabb és legismertebb darabjának huszonhárom éven át készült rajzfilmes adaptációja ez év októberében került a boltok polcaira.

Jankovics Marcell mind a 15 színt más-más animációs stílusban készítette el, a grandiózus mű mégis egységes egészet alkot. A film hőse Ádám és Éva, akiket a paradicsomból való kiűzetés után Lucifer álmukban végigkísér a történelmen, és elvisz a beláthatatlan jövőbe.

Az animációs film eddig több mint 15 000 nézőt vonzott a mozikba, valamint 2012-ben felkerült az Oscar-díjra nevezhető magyar filmek listájára. Garantáltan minden korosztály számára tartogat meglepetést, minden alkalommal újabb és újabb élményt ad a lenyűgöző képi világ és a mondanivaló egyaránt.

Szeretnéd inkább egy szép albummal meglepni szeretteidet? Azokra is gondoltunk, akik könyv formátumban szeretnék élvezni az örökérvényű történet minden részletét. Az Akadémiai Kiadó gondozásában megjelent 135, színenként eltérő technikával készült, színes képpel illusztrált, művészeti albumot idéző könyv nagyban megkönnyíti a veretes szöveg befogadását, és tökéletes ajándék lehet kicsik és nagyok számára egyaránt. A kiadvány angol nyelvű változatának szövege eredetileg Leonard és Virginia Woolf gondozásában jelent meg 1933-ban, és a mai napig a mű egyik legjobb átdolgozása.

Válaszd akár a könyvet, akár a DVD, egy felejthetetlen élménnyel ajándékozod meg szerettedet!