Felejtsük el Valentin napkor az unalmas és giccses plüss ajándékokat, a szívecskéket és a kis kártyákat, hiszen ez a szerelem ünnepe, így találunk ennél érdekesebb ajándékokat is. Ráadásul ezekkel nem csak meglepetést szerezhetünk a másiknak, hanem jó néhány izgalmas órát is.

Ha valamivel meg szeretnénk lepni a párunkat, egy jól megválasztott fehérneművel biztosan célba találunk. A www.szexi-fehérnemu.hu ebben nyújt nekünk segítséget. Igaz, egy-egy szexisebb darab nem mindennapos hordásra való, viszont kitűnően felkorbácsolhatja a vágyakat. Egy gyönyörű csipketanga, egy rafinált body, vagy egy áttetsző melltartó már elérheti a kívánt hatást, de itt nem kell feltétlenül megállni. A lehetőségek között válogatva az oldalon vadító babydollokba, teljes egészében csipkéből készült cicaruhába, vagy olyan fűzőkbe bújhatunk, amiben a derekunkat még egy modell is megirigyelné!

Amennyiben egy kis játékosságot szeretnénk belecsempészni az együttlétbe, akkor a szex-társasok remek lehetőségeket kínálnak . Ezek széles választékát tárja elénk az Amina szexshop. Szerencsére már elmúltak azok az idők, amikor lopva kellett besurranni egy-egy ilyen üzletbe, mivel ma már ezt kényelmesen, otthonról, akár a párunkkal közösen keresgélve is megtehetjük a www.amina.hu weboldalán. Az itt fellelhető játékok között vannak egyszerű szex kockák, vetkőzős és pózokkal tarkított dartsok, és persze komolyabb társasok is. Az egyik legnépszerűbb az Érzékek Birodalma játék, ami fantasztikus élményekkel kecsegtet, mivel ügyesen ötvözik benne a humor és az erotika. Hogy minden képzelgésünk helyet kaphasson, a dobozban találhatunk még egy üveg masszázsolajat és egy vibrátort is, hiszen ki tudja, mire is lesz szükségünk...

A szexuális ajándékok listáján előkelő helyen szerepel a masszázsolaj is. Ez tökéletes Valentin napi ajándék, mivel diszkrét, mégis egyértelmű, így az érzéki kényeztetést jó eséllyel más is fogja követni. Az amina oldalán buja, vaníliás illatban is megtalálhatjuk, ami tovább fokozza a vágyat. A masszázs ellazít, és ráhangol egy bensőségesebb világra, míg az afrodiziákumként funkcionáló illatok segítenek a kellő hangulat megteremtésében.

Ha színt szeretnénk vinni a szexuális életünkbe, akkor különböző segédeszközöket, például vibrátorokat is bátran bevethetünk.  Ráadásul nem kell feltétlenül egyedül használnunk ezeket, hiszen egy tökéletes együttlétet is pikánsabbá tehetünk velük.  Erre tökéletesen alkalmas lehet az a modell, amit találóan csak Close2you-nak neveznek, és rengeteg funkciójának hála olyan élvezetekkel ismertethet meg minket, amikkel eddig csak nagyon ritkán találkozhattunk.

Hogy az ajándék valóban meglepetés legyen - és a szomszédok se tudhassák meg, hogy mit is rendeltünk-, a házhozszállítás mellett az Amina arra is figyelt, hogy a dobozon ne legyen semmi, ami arra utalna, mit is rejt a belseje. Így a meglepetés nem csak kéjes, de titkos is lehet.