Elképzelted már, hogy reggel a gardróbodnál állva készülődsz, épp, mint a filmeken? Nem kell a manhattani loft lakás, hogy királynőnek érezd magad, ha most vágsz bele, könnyen valóra válhat a gardrób-álmod!

Minden nő álma, hogy reggeli ceremóniáját a fürdőből kilépve saját gardróbszobájában, vagy padlótól plafonig érő gardróbszekrényében válogatva kezdje el. Hiszen kell egy hely, ahol méltó módon sorakoznak a szeretett ruhadarabok, egymás mellett a kedvenc cipők, ahol mindennek megvan a helye. Egész napra meghatározhatja a közérzetünket, hogy milyen látvány fogad minket, amikor kinyitjuk a ruhásszekrényünket, és kiválasztjuk a szettünket.

Ha kicsi a lakás, az igazi gardróbélmény elérhetetlennek tűnik, egy plusz helyiség kialakítása vagy egy méretes szekrény elhelyezése veszett ügy. Így marad a klasszikus akasztós szekrény, több ruha egy vállfán és a meggyűrődött blúzok, nadrágok a polcokról és fiókokból. Ismerős? Pedig kis kreativitással egy jól megválasztott beépíthető gardróbszekrény még helytakarékos megoldás is lehet.

Ha belevágsz szekrényhelyzeted újragondolásába, szánj időt a tervezésre, és nézd meg, hol vannak olyan holt terek, felszabadítható falak, amelyeket érdemes feláldozni a jó ügy érdekében. Beépítheted a lépcső alatti területet, leválaszthatsz egy darabot a nappaliból, sőt, dönthetsz úgy is, hogy nem rejted ajtók mögé a cuccaidat, hanem építesz egy nyitott  gardróbot, így a szobád egyszerre válik tágas gardróbszekrénnyé, miközben megőrzi eredeti funkcióját.

Ha megvan a hogyan és a mit, csak az a kérdés, hogy miből hozod létre a ruhamennyországot. Tudtad, hogy a Fundamenta lakásszámláján összegyűjtött, állami támogatással kiegészített pénzedet akár beépíthető gardróbszekrény, vagy gardróbszoba kialakítására is felhasználhatod? Ráadásul a Fundamenta Kamatbónusz Akció keretében új szerződés megkötésekor most extra kamatot kaphatsz az első megtakarítási évben. Itt az ideje, hogy dobd el a kompromisszumokat, hiszen Te is megérdemled az álomgardróbot!