horoszkóp

Tengerparton autóval

2007.06.19. 12:15

Önnel is előfordult, hogy beárnyékolta a nyaralását a megfelelő autókölcsönző utáni nyomozás, a bérleti díjak miatti bosszankodás, vagy egy lestrapált bérautó okozta kényelmetlenség? Íme egy könnyen elérhető megoldás!

Elutazás előtt rengeteg dologra kell odafigyelni: a biztosítás megkötése, a csomagok összekészítése, vagy a lakás rendberakása csak néhány példa ezek közül. Éppen ezért az autókölcsönzés gyakran a háttérbe szorul, pedig sokkal kényelmesebb megoldás még az elutazás előtt gondoskodni róla. A Sixt kedvező nyaralási ajánlataival most bárki kedvezményesen kölcsönözhet autót a világ szinte bármely pontján. "Nemzetközi hátterünknek köszönhetően a világ 75 országában vannak partnerirodáink. Ezekben az országokban ügyfeleink kedvezményesen bérelhetnek autót, ráadásul akár itthon is kifizethetik a bérleti díjat, ami sokkal kényelmesebbé teszi a konstrukciót" - ismertette a szolgáltatás részleteit Dévai Gábor, a Sixt Magyarország ügyvezetője.

Kényelmes díjszabás

A Sixt Holiday Cars szolgáltatásában megszabott ár a bérlés költségein felül tartalmazza az összes helyi adót, a repülőtéri illetéket, a biztosítási díjakat, valamint korlátlan kilométer használatot is. Így számos kényelmetlenségtől és kellemetlenségtől kímélhetik meg magukat a bérlők. Egyrészt nem kell számolgatni, hogy a bérleti díjon felül milyen költségek kapcsolódnak még az autókölcsönzéshez, másrészt nem fordulhat elő, hogy az autó visszavitelekor plusz költségeket számol fel az iroda.

A bérleti díjat emellett már az elutazás előtt - a Sixt ügyfélszolgálatán vagy átutalással - ki lehet egyenlíteni, így a nyaralás során ezzel sem kell foglalkozni. A kiválasztott irodában az elismervény felmutatásával átvehető a bérelt autó, így a nyelvi korlátok sem jelenthetnek akadályt.

Garantált minőség

A Sixt kedvező nyaralási ajánlataival nem csak abban lehetünk biztosak, hogy nagyon kedvező, előre meghatározott áron juthatunk autóhoz, de emellett a bérautó minősége is garantált. A német központ, a Sixt AG ugyanis minden franchise partnerével szemben szigorú követelményeket támaszt a kiszolgálás színvonalára, valamint a bérautók minőségére vonatkozóan is. "Minden ügyfelünk - így azok is, akik a Holiday Cars szolgáltatás keretében kölcsönöznek tőlünk autót - biztos lehet abban, hogy kifogástalan állapotú bérautóba ülhet be" - emelte ki Dévai Gábor.

Keresse meg az Ön számára legmegfelelőbb nyaralási ajánlatot!