horoszkóp

THE BLACK EYED PEAS KONCERT

2007.08.22. 10:18

 

Örömmel tudatjuk, hogy 2007. szeptember 16-án Budapesten koncertezik a Black Eyed Peas a Pepsi Black, Blue & You-turné keretében. Az esemény azért is különleges, mert a Black Eyed Peas-slágerek mellett Fergie The Dutchess című szólólemezének sikerszámait is hallhatjuk, többek között a London Bridge , Fergalicious, Glamorous című számokat vagy a Big Girls Don't Cry című legutóbbi kiemelt dalt, mely 3. az európai kislemez listán és 9.  az európai airplay listán.

A Dutchess című albumból, mely hazánkban is aranylemez lett, eddig négy millió példányt szállítottak ki világszerte, kétszeres platina státuszt ért el az USA-ban, Kanadában, Oroszországban, platinalemez lett Ausztráliában, Új-Zélandon és Japánban, bearanyozódott Csehországban, Írországban, Lengyelországban, Romániában, a UK-ban, Hong Kongban, Indonéziában, Malajziában, a Fülöp-szigeteken, Szingapúrban, Tajvanon, Brazíliában, Mexikóban, Dél-Afrikában, és ezüst státuszt ért el Franciaországban.

További ok, amiért érdemes ellátogatni a koncertre, hogy will.i.am. szeptember 24-én megjelenő Songs About Girls című albumáról is felcsendülnek számok - így már az album megjelenése előtt ízelítőt kapunk a Black Eyed Peas "agyának" szólólemezéből.

"Már középiskolás koromban elhatároztam, hogy egy banda tagja szeretnék lenni, és most is ezt gondolom. A Black Eyed Peas az életem, de fontos számomra, hogy új dolgokat is kipróbáljak, ahol a saját elképzeléseimet valósíthatom meg. Így született meg a szólólemez ötlete" - fűzi hozzá will.i.am., akinek óriási szerepe volt abban, hogy a Black Eyed Peast a siker felé kormányozza. Az együttes eddig 18 millió albumot adott el, 10 Grammy-jelölést kaptak, melyből hármat díjra is váltottak.

will. i.am. emellett napjaink egyik legtehetségesebb producere: olyan nagy nevekkel dolgozott együtt, mint Justin Timberlake, John Legend, Kelis, Nas, The Game, Mariah Carey, Whitney Houston, Michael Jackson, Sergio Mendes, Carlos Santana, The Pussycat Dolls, Busta Rhymes és természetesen Fergie.

"A Songs About Girls a funky, hip-hop és az elektronika elemeit ötvözi. A dalszövegeket tekintve, egyrészt óda a női nemhez, másrészt ennél sokkal több: egy hip-hop producerről szólnak a dalok, aki beleszeret egy lányba, de megrészegíti a hírnév, és a kapcsolatnak vége szakad.

"Hét évig jártunk, már akkor együtt voltunk, amikor a Black Eyed Peas a siker kapujában sem volt. Az album egyfajta terápiaként is szolgált, kiírtam magamból az érzéseimet. Sokat vétettem, rengetegszer megbántottam, akiket szeretek, de tanultam a hibáimból."