horoszkóp

Dessert Heaven

2006.09.04. 16:32
Légy trendi! Kényeztesd magad jégkrémdesszertekkel egész évben!

Lassan vége a nyárnak, és kedvenc évszakunk helyett megérkezik az ősz, majd a tél. Már most a következő tavaszra gondolunk. A tél sok szépséget tartogat nekünk, de szokásaink szerint számos nagyon is kellemes dologról le kell mondanunk miatta. Ilyen például a jégkrém. Itt az ideje ezen változtatni!

Rendben, talán a jégkrém bizonyos fajtáit nem kívánod, ha odakint tomboló idő van. De mi kifogásod lehet egy fantasztikus jégkrémdesszert ellen? Jégkrémkehely csokoládéöntettel, dióval-mogyoróval, kókuszreszelékkel, babapiskótával...Hmmm! Sorolhatnánk még a jégkrémes palacsintát, a réteslevélben kisütött jégkrémet, a forró gyümölcsökkel megbolondítottat, a Carte d'Or számos lehetőséget kínál neked!

Egy őszi-téli ünnep, egy születésnap, a karácsony, egy családi hétvége mind-mind alkalmat adnak egy finom jégkrémdesszert felszolgálásához. Vagy akár csak úgy - krémes, lágy kényztetés egy fárasztó nap után. Válaszd a Carte d'Or gazdag, idén bevezetett ínycsiklandó jégkrémdesszertjeit, a Carte d'Or Gerbeaud termékcsaládot, amelynek tagjai a Zserbó, az Eszterházy és a Rákóczi túrós jégkrémkülönlegességek. Ugye emlékszel, tradícionális, régóta szeretett sütemények ízeit élvezheted így krémes jégkrémbe zárva. Semmi más dolgod nincs velük, mint szépen kiadagolni a jégkrémet kelyhekbe vagy csinos tálkákba, kicsit feldíszíteni diódarabokkal, csokoládészósszal, és már tálalhatod is!

Vagy válaszd bármelyik másikat a Carte d'Or krémes jégkrémei közül, és keress hozzá ínycsiklandó recepteket Desszert Klubunkban a www.jegkremdesszert.hu weboldalon. Megsúgjuk neked, hogy ezen a weboldalon nem csak ínycsiklandó jégkrémdesszertek receptjei várnak rád, hanem egy könnyű regisztráció után olvashatsz jégkrémtörténelemről, megtudhatsz jégkrém-érdekességeket, tálalási szabályokat, mindig aktuális cikkeket találhatsz, és még játszhatsz is velünk jégkrém-nyereményekért. A weboldal folyamatosan megújuló tartalommal vár Téged!

Nem csak Desszert Klubunk tartogat számodra válogatottan finom jégkrémdesszert-recepteket, látogass el a www.algida.hu-ra is, ahol az ínycsiklandó receptek mellett számos érdekességet olvashatsz, promóciókban vehetsz részt. Megismerheted összes ínycsiklandó jégkrémünket, dietetikusunk által szerkesztett fogyókúrás programunkkal pedig kipróbálhatod, hogyan illeszthető be a jégkrém a kiegyensúlyozott táplálkozásba.

És most, hogy megsúgtuk, hogy idén ősszel és télen a hideg idő dacára is a jégkrémdesszert a módi, keresd fel bátran a www.jegkremdesszert.hu vagy a www.algida.hu weboldalt, és mindjárt próbálj is ki egyet-kettőt közülük. Nem fogsz csalódni.