horoszkóp

Baileys®: Ha kényeztetésre vágysz…

2004.11.02. 11:03
Egy fárasztó nap után….. mi lehetne üdítőbb mint csevegés a barátnőkkel, lazítás az edzőteremben vagy éppen az édes semmittevés. Bármelyik kikapcsolódási formát választod, a Baileys® remek kiegészítője a női „kényeztető programoknak”.
#alt# Ha mostanában nem bontottál ki egyetlen üveg Baileys®-t sem, ideje kezedbe vennie egyet! A világ legkedveltebb krémlikőrje, mely nemrégiben új külsőt kapott, idén ünnepli 30 éves születésnapját. A Baileys® eredetileg vacsora utáni desszertital volt, de ma már nem csak különleges eseményeken és hagyományos értelemben vett ünnepeken fogyasztják, hanem kellemes kiegészítője a mindennapoknak, baráti összejöveteleken, találkozókon is. Otthon vagy egy bárban, barátnőkkel vagy a pároddal próbáljátok ki a Baileys®-t kicsit másképp! Így készül a képen látható finomság.

#alt# Egy üvegpohár aljára mézet öntünk, amelyre egy kiskanál segítségével a Baileys®-t rétegezünk. Közben tejet forralunk és habosítunk, melyet ugyancsak a kiskanállal a a Baileys®-re rétegezünk. A töltésnél figyeljünk arra hogy a tejhab a melegítőedényben maradjon, és csak a tejet csurgassuk a krémlikőrre. Következőként jöhet a meleg kávé ( valamivel hosszabbra főzzük, mint egy presszót) ezt is kanál segítségével töltsük a tejre. Legvégül a megmaradt tejhabot kanalazzuk koktélunk tetejére.