horoszkóp

A sztárok sem tudnak ellenállni...

2004.11.16. 09:55

Ennek az italnak nem lehet ellenállni! Ezt gondolta Szulák Andrea is, hiszen már a sajtótájékoztató köszöntője előtt kézhez vett párjával egy Baileys-es poharat, aminek tartalmát gyorsan el is kortyolgatták.

#alt#
R. Kárpáti Zoltán, Szulák Andrea és kedvese
Fitness és kalória ide vagy oda, Kállai Ildikó sem az ásványvizet kóstolgatta, és egy hajnalban kezdődő reggeli műsor vagy szappanopera állandó forgatása sem tudta visszatartani Csonka Andrást és R. Kárpáti Zoltánt alias Berényi Andrást a késő estébe nyúló rendezvénytől. Hiszen ki tudna nemet mondani a Baileys csábításának?
Szinte kivétel nélkül mindenki ott szorongatta kezében a krémlikőrös pohárkát a Baileys megújulása alkalmából tartott partin, talán csak azok nem, akik kénytelenek voltak a koktélokat végigkóstoló párjukat hazafuvarozni. Vajon a Kozmix frontemberét barátnője szállította haza? Vagy fordítva? Nem tudni, de szemmel láthatóan jól érezték magukat.

#alt#
Lányi Lala és partnere
Tagadhatatlan, ez a hölgyek estéje volt, ehhez persze nélkülözhetetlenek számunkra a férfiak, így természetesen róluk sem feledkeztünk meg. Hiszen játszottunk, jósoltattunk, beszélgettünk, ismerkedtünk, megnéztük a Bridget Jones-t (amit a nevetésből ítélve a férfiak legalább annyira élveztek, mint mi, nők), és a "búcsúkból" jól ismert horgászat nyereményeként, ha elég ügyesek voltak, ők is hazavihettek egy kis kóstolót.

Sajnos végül haza kellett menni, de már alig várjuk a következő alkalmat, amikor barátainkkal, vagy akár egyedül egy nyugodt vagy épp egy bulizós estén ezzel a fenséges itallal kényeztethetjük magunkat. Az alkalmat pedig igazából nem is nagyon kell keresgélni, hiszen egy kis jutalom mindenkinek jár. Ehhez a Baileys pedig tökéletes partner.