horoszkóp

Balatonkenese táncra perdült

2004.07.15. 11:16
Ki-ki a maga módján már jó időben elkezdett melegíteni az egész napos bulira. A Tengerparty úszó szigete rótta a köröket az öbölben, és egyre többen gyülekeztek a strandon is: "Igyekszem az egyik zenét úgy ráilleszteni a másikra, hogy egy harmadik zenét találjunk meg benne." - kommentál DJ Lotters, a hangulatfelelős.
Most is akadt önkéntes fuldokló, és önkéntes szépségek is, akik megmentették a helyzetet és a fuldoklót. "A Napköztársaság hatalom. Innentől kezdve én döntök, hogy ki lesz az a tíz hölgy, aki.. Előbb lekérdezem a méreteket, és csak utána döntök. A politika erről szól.. Nem vagyok korrupt, csak befolyásolható" - viccelődik Gianni, a Napköztársaság miniszterelnöke. Immár négy győztesünk van. Mire a siófoki döntőhöz érünk, már kilencen lesznek. Közülük választják majd ki azt, aki felülhet a repülőre, és elutazhat Giannival egy luxusutazásra a Maldív-szigetekre a Napköztársaságba.


"Mivel a nők a család középpontjai, ezért nem csak a férjünk, de a gyermekünk formáját is mi tartjuk a kezünkben. Elkészítettem a kismamák részére egy mozgásanyagot,

ami szintén segít abban, hogy még csinosabbak, még kívánatosabbak, még szebbek legyünk a kilenc hónap alatt. Egy férfit megszerezni nem nagy dicsőség. Megtartani, na az az igazán nagy feladat!" - magyarázza fülig érő szájjal Rubint Réka.

Még mielőtt a TNT a húrok közé csapott volna, a Megasztárból megismert Batka Ignác Barna szórakoztatta a balatonkenesei közönséget.

Találkozzunk Balatonbogláron 07.17-én szombaton, a Platán strandon!