horoszkóp

Anyák napja úgy, mint gyerekkorodban

2005.04.18. 10:14
#alt#

Emlékszel még azokra az Anyák napi ünnepségekre, amikor gyerekkorodban, az iskolában verset mondtál, énekeltél, és saját készítésű ajándékot adtál az édesanyádnak? Az ünneplő ruhádban kiálltál sokak elé, és mindenki előtt elmondtad, hogy mennyire szereted őt. És persze látszott is az általad fabrikált, kicsit suta, de aranyos képeslapon, agyagkorsón, vagy bármi máson, hogy már jóval az ünnep előtt rá gondoltál, és a legjobbat adtad neki, ami tőled telt.

Mára ez már a múlté. Egy felnőtt ember már nem tanul titokban verset, és talán már az édesanyja sem erre vágyik. Felnőtt korban természetesen átalakul az édesanyánkkal való kapcsolatunk. Viszont ekkor is adhatunk olyan ajándékot, ami a legjobb, ami tőlünk telik. Ne méregdrága ajándékot vegyél, hanem inkább szánj egy kis időt az édesanyádra. Lehet, hogy most már neked kell egy kicsit gondoskodnod róla. Ha gyerekkorodban bármilyen problémáddal vagy örömöddel hozzá fordultál; akkor most üljetek le, és Te hallgasd őt. Érezze azt, hogy legalább ezen a napon csak rá figyelsz, Te fogod az ő kezét, és újra olyan meghitten tudtok beszélgetni, mint rég.

Üljetek le együtt, és a beszélgetés mellé kortyoljatok el egy pohár Carolans krémlikőrt. Játssz velünk, és nyerj Anyák Napjára egy üveg díszdobozos Carolans-t és egy doboz Bonbonetti Moments desszertet. Válaszolj a cikkhez kapcsolódó három kérdésre! A helyes választ adók között 20 üveg díszdobozos Carolans-t és 20 doboz Bonbonetti Moments desszertet sorsolunk ki.