horoszkóp

Adidas - a Magyar Olimpiai Csapat kozmetikuma 2008-ban!

2008.08.12. 16:10

2008-ban a rendkívüli sporteseményeké a terep. Az adidas mint professzionális kozmetikai márka, a sport kiválóságait egy pezsdítő különleges kiadású termékcsaláddal ünnepli.

 

Az adidas kozmetikumok a sportolók igényeihez és elvárásaihoz igazodva készülnek, így a gyártó 2008-ban is mindent megtesz, hogy csak arra kelljen koncentrálniuk, ami a pályán a legfontosabb: a teljesítményre! Az adidas úgyis, mint kozmetikai márka a mozgás és a sport elkötelezett híve, támogatja, hogy 2008-ban a Magyar Olimpiai Csapat tagjai elérjék céljaikat és kivívják nemzetük büszkeségét.

 

2008 augusztusán minden szempár Kelet felé fordul, ahol a világ atlétái gyűlnek össze egy hatalmas sportversenyen. Az adidas 2 különleges illattal ünnepli ezt az egyedülálló sporteseményt.

 

Egy férfi és egy női illat az energia és szenvedély színeiben. A csomagolás a Kelet motívumaival előidézi a 2008-as Pekingi Olimpiai világot. Mindkét illatnak saját egyedi stílusa és érzésvilága van, éppúgy mint a sportolóknak, ami segíti őket, hogy a többieket maguk mögött hagyva győzzenek és büszkévé tegyék nemzetüket. A sportolók példamutatása minket is inspirál; átéljük a győzelemről alkotott álmaikat.

 

Férfi illat - adidas Passion Game - a vörös színében. Klasszikus fűszeres, pézsmás illat a kifinomult férfinak, tele magabiztossággal.

Női illat - adidas Energy Game - a sárga színében. Az illat energiával teli, friss, gyümölcsös, virágos kompozíció a szikrázó nőknek, akik az élet minden percét megélik.

 

2008-ban minden nő és férfi hőssé válhat, az évben, amely inspirál! Másokat és saját magunkat.