horoszkóp

Pofátlan árak a Pólus Centerben

2008.10.02. 15:54

A sokadik bejelentést kapjuk, hogy a budapesti Pólus Center bevásárlóközpontban soha nem látott mélységbe zuhant egyes műszaki termékek ára.

Az ész nélküli leárazás egy, a napokban nyílt Extreme Digital bemutatóteremhez kapcsolódik. Az üzlet vezetője a következőket mondta az akciókról:

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy újabb szaküzletet nyitottunk a fővárosban, és ezzel a budapesti üzleteink száma négyre nő, országosan pedig ez már a hetedik szakkereskedésünk.

Az új átvevőhely és bemutatóterem a XV. kerületben, a Pólus Centerben a hét minden napján várja az érdeklődőket. A több mint 400 négyzetméteres bemutatóteremben természetesen ugyanazokat a szolgáltatásokat és termékeket találják, amit más üzleteinkben már megszokhattak, vagyis széles választékkal, kedvező árakkal, állandó akciókkal, vonzó hitelajánlatokkal és szakképzett eladókkal várjuk önöket.
Új áruházunkban, hasonlóan a Mammut üzletünkhöz a kiszemelt termékeket kezükbe foghatják, összehasonlíthatják egymással, vagy éppen kikérhetik szakembereink véleményét. Sokszor előfordulhat, szükséges lehet, hogy személyesen is találkozhasson velünk! Ezt most már a Pólus Centerben is megteheti...

A Pólus Center üzletünk megnyitása alkalmából soha nem látott árakon kínálunk egyes termékeket. 82 cm-es LCD televíziót 88.888 Ft-ért adunk, sőt már notebook-ot is kaphat 55.555 Ft-ért. Jöjjön el, és Győződjön meg róla személyesen...

További információ: http://www.edigital.hu/pages.php?pageid=658