horoszkóp

VÉGRE VALAMI, AMIVEL MINDENKI CSAK NYERHET!

2008.02.20. 13:27

A Gastroyal - az ebéd házhozszállítás hazai főszereplője - hálózatát márciustól az ország összes településére kiterjesztette, így szolgáltatásai immáron bárhová megrendelhetőek. A 16 éve fennálló cég folyamatosan frissülő egyedi kínálatával, szolgáltatásainak sokszínűségével, olyan lehetőségeket kínál az ételszállítás területén, melyek teljesen egyedülállónak számítanak a piacon.

Úgy értesültünk, hogy a Gastroyal a Sebestyén Balázs körül dolgozó profi csapat meghatározó tagjává vált. Az előzményekről és a döntésről kérdeztük az ismert műsorvezetőt.

- Jelenleg is több produkcióban láthatnak a nézők. Ilyen feszített munkatempóban, jut időd odafigyelni magadra, például arra, hogy egészségesen táplálkozzál?

Nem ritka, amikor 10-12 órákat forgatok folyamatosan a stúdióban, és ez bizony sok energiát igényel. Elkezdtem egyfajta tudatossággal fordulni például a táplálkozásom felé, ami korábban nem volt rám jellemző. Sokszor előfordult, hogy csipszen, kólán és hasonló nassolnivalókon éltem napokig. Kénytelen voltam változtatni a táplálkozási szokásaimon, annak érdekében, hogy tartani tudjam az iramot.

-Hogyan esett éppen a Gastroyal ételeire a választásod?

Hiszek abban a szlogenben, hogy „az vagy, amit eszel", de egyáltalán nem tűnt egyszerűnek megfelelő rendszerességgel étkezni a mindennapokban. Sokszor arra sem jutott pár percem, hogy rendeljek valahonnan valamit. A Gastroyal-lal egy csapásra megoldódott a problémám, az általuk szállított ételek végre kiegyensúlyozottságot hoztak az étkezéseimbe. Azért esett rájuk a választásom, mert változatos étlap mellett, olyan egészséges ételek közül választhatok, melyek kifejezetten ízletesek és finomak. A Gastroyalnál nagyon rugalmasak és az sem okoz gondot, ha egyik-másik nap vidéken forgatok, mert különböző helyszínekre is kérhetem a kiszállítást. Nekem az is kényelmes, hogy akár este hatig leadhatom a másnapi rendelésemet.

Miután nekem nagyon bevált, hogy tőlük rendelek én javasoltam egyszer a nagymamámnak, hogy próbálja ki a Gastroyal-t. Egy ideje már egyedül él és nem szívesen főzött magának egy személyre. Sokat panaszkodott, hogy mennyi ideje megy el a bevásárlással és a főzőcskézéssel, és, hogy mennyire nem gazdaságos dolog egy személyre főzni. A másoknak is gyakran gondot okozó a „mit főzzek holnapra?" kérdést, a Gastroyal tökéletesen megoldotta. Szerintem a családanyák is szívesen választják ezt a megoldást, hiszen így az iskolából hazatérő gyerekeket is mindig meleg étel várhatja otthon.

A háziasszonyoknak sem kell egy fárasztó hét után a bevásárlás, főzés és mosogatás időt rabló tevékenységével foglalatoskodniuk, ehelyett ízletes fogásokkal kedveskedhetnek a legkisebb megerőltetés nélkül. Megoldódik a „minden családtag mást kíván" klasszikus problémája is. Míg a családapák bátran rendelhetik a „nagyétkűek" számára összeállított tartalmas fogásokat, addig a kicsik a gyerekmenüből szemezgethetnek. Ezen túl, a fogyókúrázók is bátran leülhetnek a közös asztalhoz. A Gastroyalnak köszönhetően, mostantól a négy legnépszerűbb fogyókúrás irányzatnak megfelelően elkészített választékból rendelhetik a számukra megfelelőt. A mai rohanó világban, mikor olyan kevés idő jut a családtagokra és szeretteinkre, igazi kincs lehet, ha a vasárnap délelőttöt is együtt töltheti az egész família.

- Az utóbbi időben egyre többet hallani méregtelenítő napokról, lé böjt kúrákról. Te kipróbáltál már valami hasonló diétát?

„Szerencsére fogyókúráznom sosem kellett, azonban mikor érzem, hogy kezd erőt venni rajtam a szokásos „tavaszi fáradtság", én is rendszeresen beiktatok méregtelenítő kúrát. A szervezetem jelzi, hogy kimerült, telítődött méreganyagokkal és egy kis felfrissülésre van szüksége. Általában egy hetes káposztaleves kúrát szoktam végig csinálni. A klasszikus ízeket felvonultató ételsorok mellett a Gastroyal szakemberei úgy állították össze egészséges, diétás receptjeiket, hogy a feltálalt fogások alacsony kalóriaértékük ellenére ízletesek és finomak legyenek. Figyelnek a sav-bázis és a vércukor egyensúlyra melyek hiányában rengeteg civilizációs betegség, alakulhat ki (pl.: infarktus, agyvérzés, cukorbetegség stb.). A Gastroyal élet-mód programjában a 2 legnépszerűbb fogyókúrás irányzat és 2 méregtelenítő tisztító kúra kapott helyet: káposztaleves kúra, zsírégető gyümölcsleves kúra, szénhidrát szegény diéta és a Gastroyal szakemberei által kifejlesztett 90 napos Top-diéta. A speciális zöldségleves különlegessége például, hogy natúr, vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban gazdag zöldségek pürésítésével készül, alacsony energiatartalma révén fogyasztó hatású. A munkahelyi étkezéseket magas színvonalon kiszolgáló Gastroyal az egészséges (wellness) életmódot hirdető megrendelőinek is megújult, különleges kínálatot nyújt, hiszen, egyedülálló módon viseli szívén az egészségesen táplálkozók és a fogyókúrázók speciális igényeit. Szem előtt tartva a hölgyek étkezési szokásait, a fogások kisebb és nagyobb adagokban egyaránt választhatóak, és mindenki kedvére csemegézhet a „fitt-lesz" fantázianévre hallgató, alakot óvó menüsorból is.

A kedvező áron kínált ételek megrendelése másnapra rendkívül kényelmes és gyors, interneten, telefonon, faxon, sőt még a kiszállító sofőrön keresztül is megoldható, ezen túl akár hétvégén is este hat óráig!

Ön is jól dönt, ha a Gastroyalt választja, mert velük csak nyerhet.