horoszkóp

Megkérdeztük Sebestyén Balázst, kinek ajánlotta még a Gastroyalt?

2008.03.20. 10:57
 

- Amint az eddigi hiradásokból kiderült, elégedetten veszed igénybe a Gastroyal szolgáltatásait. Sikerült a szűk környezetedet is befolyásolnod a választásoddal?

Igen, természetesen. Kolleganőmnek ajánlottam legutóbb az új 90 napos Top-Diétát. Tudni illik róla, hogy túlsúlyával azóta küzd amióta ismerem. Nehezen állt kötélnek, mivel életében már rengeteg dolgot kipróbált, de sikerült meggyőzni.

- Ezzel azt gondolom sokan vannak így. Milyen érveket sorakoztattál fel neki?

A hiúságával kezdtem. A 90 napos program vége pont egybeesik a strandszezon kezdetével...

Saját bevallása szerint is mindig gátlásos volt, javasoltam neki, hogy ezen itt az ideje változtatni. Láttam, hogy haladok, de azzal védekezett, hogy mindig máshol forgat és így nem fogja tudni betartani a szigorú előírásokat. Szerencsére a Gastroyal házhozszállítása az ország teljes területén működik, ezt én is előszeretettel szoktam igénybe venni. Nem menekült, jelenleg túl van az első három héten. Nagy ínyencként természetesen kedvence a protein nap, ettől jobban már csak a vétkező napot várja. Lelkendezve meséli, hogy a szénhidrát napon somlóit vacsorázott.

- Nem úgy tűnik, hogy sokszor találkoztál a fogyókúrázás problémájával. Honnan gondolod, hogy ez a módszer működik?

Egy kedves orvos ismerősömmel beszélgettünk egyszer baráti társaságban, ő rendkívül jártas ezekben a dolgokban. Elemezte nekünk az orvosi hátteret, amelyből bevallom nem sok mindenre emlékszem, egy-két adat viszont megragadta a figyelmem. Kutatások alapján az egészséget 43%-ban befolyásolja az életmód, melynek nagy százalékát a táplálkozás adja. Optimálisan a napi élelem 80%-át nyers, illetve lúgos élelmiszereknek kellene kitennie. Amint azt a Gastroyalnál látom, a 90 napos Top-diétánál törekszenek arra, hogy megközelítsék a helyes arányt, ezáltal a savas méreganyagok eltávozhatnak a zsírszövetből. Mivel ezekre ezután nem lesz szüksége a szervezetnek, szabadon lebontódnak. Úgy tudom, hogy a Top-diétánál továbbá felhasználták a Testkontroll, illetve Hay doktor 90 napos diétára vonatkozó kutatásait is.

- Kíváncsiskodhatok még egy kicsit, lehet valamit tudni az eddigi eredményről?

Örömmel elmesélem, hiszen ő is rendkívül büszke magára. 84 kg-os súlya jelenleg 79-re csökkent. Számomra további pozitívumot jelent, hogy azelőtt egy-egy feszült, túlhajtott napon agresszívan és labilisan viselkedett. Gondolom az ételek megfelelő párosításának és minőségi összetételének köszönhetően szervezete egy olyan terheléstől mentesült, ami a kiegyensúlyozottságában is jelentkezik. Már csak egyetlen dologra kell odafigyelnem a béke megőrzése érdekében: ne arra a napra rendeljek mondjuk vörösboros birkapököltet, amikor ő csak gyümölcsöket ehet.

- Ezek szerint Te maradsz a jól bevált finomságoknál?

Igen, most ráadásul két új sorral bővült az ezidáig is bő választék. A „Csárda ételek" hal, vad, birka, csülök és egyéb tájjelegű összetevői karakteres ízvilággal párosulnak. A „Kisvendéglős ételek" házias, laktató fogásokkal, külöleges ízekkel és illatokkal fogtak meg.