horoszkóp

Nyomjuk a víz alá Kiszel Tündét!

2008.02.12. 16:22

A bulvárra fogékony embereknek is kihullhat a hajuk egyszer azoktól a sztároktól, akik az Isten tudja hogyan és miből élnek a nagyvilágban, de azt mégis ügyesen teszik, és minden nap történik velük valami említésre sem méltó.

Ékes példa erre Kiszel Tünde és évek óta tartó álhírsorozata, amelyekkel kiválóan tartja magát a víz felszínén. Gondoljunk csak férjeire, titkos hódolóira, vérzőszívű szakításaira.

Varázslatos nő, mindenhol ott van - Az Év Embere szavazáson, a Habostorta.hu-n is. Ez arról szól, hogy keressük azt a sztárt, akit a legjobban szeretünk és megérdemli, hogy 2007 embere legyen!

Kiszel Tünde például az a márka, amit senki sem szeret, de mindenki megvesz. Mindenki szidja, mégis eszi, nézi, fogyasztja.

A megdöbbentő mégis az, ki mennyit vállal be egy címoldalas főműsoridőért. Hol van a határ - neki, mert a mi határaink már erősen feszegetve vannak. Nos, drága hölgyem vagy uram, mondjon egy árat, egy kis megaláztatás még belefér, melegebb helyzetben maximum angolosan távozok - foroghat Kiszel művésznő fejében egy-egy show-műsorra készülés idején.

A minap például aprópénzt vágtak élő adásban sok országot megjárt bugyigyűjtőnk felé fizetésként. Történt ugyanis, hogy az egyik hazai tévécsatorna éjszakai műsorba hívta Tündét, ahol a műsorvezető kifejtette nem túl hízelgő véleményét róla. Szóba került a bulvárlapokból élés, mint jövedelmező és kiapadhatatlannak látszó pénzkereseti lehetőség, majd jött az ominózus pénzdobálás: Nesze, itt a gázsid, vigyed! alapon.

„A műsorvezető magát minősítette ezzel a viselkedéssel" - mondta felháborodottan Tünde, de ő vajon mínősíti-e saját magát, néha-néha...

Ha nem tenné, az olvasók most biztos fogják, mert a Habostorta.hu tényleg szavazást indított arról, ki legyen a tavalyi év embere - a listán pedig igen erősen trónol az ország szemöldöke a legunszimpatikusabb sztárok tájékán. Trónját csak Molnár Anikó, Sebeők János és Zalatnay Cini veszélyezteti.


Az eddig leadott közel 60 ezer szavazat alapján persze jócskán vannak azok is, akikre büszkék vagyunk, mint az élen járó Talma, de Gesztesi Károly, Szőke Kapitány, Szekeres Adrien, és a Barátok Közt rosszfiúja, Rékasi Károly is sokak szeretetét élvezi.

Hiszen a cél valójában azt az embert megtalálni, aki méltán lehet a 2007-es év legjobbja!

Az egyik legnépszerűbb hazai szórakoztató-bulvár portál, a Habostorta.hu január elején indította el Az Év Embere szavazást, a listára a legtöbbet szerepelt magyar sztárok kerültek - első körben. Szavazni február 15-ig lehet, a nyertes és a vesztes is jutalmazásra kerül, de az egyelőre legyen meglepetés, hogy mikor és miként...

Ha neked is van véleményed, itt kifejtheted: az évembere habostorta.hu - mert szavazni jó!