horoszkóp

Személyre szabott tintapatronok?

2008.07.17. 11:51

Este kilenc óra. Minden zárva. Kapkodsz, izzadsz, míg a nyomtatód kijelzője folyamatosan villog... Benne természetesen a barátodnak tartogatott meglepetés ajándékkal... Ó, ha előre tudtam volna, hogy már csak egy oldalt tudok nyomtatni! Ugye ismerős a helyzet?

A HP most a segítségünkre sietett.  A nyomtatási iparág élvonalában eltöltött több mint 20 év során a vállalat a nyomtatók széles választékát fejlesztette ki, igyekezve megfelelni az ügyfelek különböző nyomtatási igényeinek. Most úgy döntött, hogy a tintamennyiséget a hagyományos milliliter adat helyett a jövőben az ISO-szabvány (ISO/IEC 24711) szerint számított oldalkapacitással határozza meg patronjai csomagolásán. Ezzel az adattal pedig bárki könnyedén meg tudja állapítani azt, hogy hány oldal nyomtatható.

A választásban a tintapatronok színe is segíti.

Fotónyomtatáshoz válaszd a piros csomagolásút

A HP piros csomagolású tintapatronjai HP Vivera tintával vannak töltve, aminek köszönhetően ragyogó fotók készítésére alkalmasak, anélkül, hogy az otthoni nyomtatót speciális fotónyomtatóra kellene cserélni. A képek kiváló minőségűek lesznek, az élettartamuk pedig akár 50 évvel hosszabb lesz. A szélesebb színtartománynak köszönhetően gazdagabb és valósághűbb bőrszínárnyalatokat, szép szürke tónusokat és egyenletesen mély fekete színt érhetünk el vele.

Csak ritkán nyomtatsz és akkor sem fotókat? Válaszd a kék csomagolású patront!

Ha olyan felhasználó vagy, aki csak hétköznapi nyomtatásra veszi igénybe a nyomtatóját, vagyis nem nyomtatsz fotókat, képeket, számodra a HP a kék csomagolású tintapatront ajánlja. A speciális HP Vivera tintának köszönhetően garantált a kiváló minőség, de elérhető áron: az eredeti HP tintapatronok ugyanis már 2590 forintos ártól kaphatók.1

Gazdálkodj okosan! Válaszd a zöld csomagolást!

Lakásod az irodád? Esetleg sokat dolgozol otthon? Akkor a  zöld, XL jelzésű gazdaságos tintapatron neked készült, hiszen alacsony működési költséget biztosít és természetesen ritkábban kell cserélned a kellékanyagot is. Ez a festékkazetta a sztenderd patronnal kinyomtatható mennyiség három-ötszörösére képes, de használatával akár 30 százalékos megtakarítás is elérhető.

1 HP Vivera tintával töltött HP 363 színes tintapatron gyártó által ajánlott bruttó fogyasztói ára.

2 A 30%-os megtakarítás fekete szöveg nyomtatása esetén érhető el a HP ajánlott bruttó fogyasztói ára és az oldal kapacitás adatok összehasonlítása alapján a HP 350 és a HP 350XL tintapatron esetében (az utóbbi külön megvásárolható, nem tartozéka a nyomtatónak). A részletek elérhetőek a hp.com/go/pageyield weboldalon.