horoszkóp

Algida jégkrém-horoszkóp

2004.04.29. 14:34
Kapcsolódó cikkek (1)

Kos (III. 21 - IV. 20.) Alapelemed a tűz, így bárhol jelen vagy, biztosan észrevesznek. Míg másokat lelomboz a tavaszi fáradtság, Te most is energiát sugárzol magadból, amiért mindenki csodál. A Mars szülötteként harcos, temperamentumos a természeted, jégkrém-választásod is legyen stílusos! Hozzád az Carte d'Or feketeribiszkés Sorbet illik leginkább. Ezt a különleges finomságot kristálytiszta vízből és feketeribiszke gyümölcspüréből készítik. Készíts ebből a különleges fagylaltból koktélt: egy vékony, magas nyakú poharat tölts meg 1/3-ad rész Vermuttal, adj hozzá 1/3-ad rész citromos üdítőt, majd két gombóc feketeribiszkés Carte d'Or Sorbet-vel koronázd meg! Díszítsd a tetejét feketeribiszke és citromkarika darabokkal! Nem kell aggódnod, ha éppen diétázol, hiszen a feketeribiszkés Carte d'Or Sorbet kalória- és zsírtartalma olyan alacsony, hogy még a fogyókúrázók is ehetnek belőle 1-2 gombócot.

Bika (IV. 21 - V. 20.) Legfőbb erényed a türelem és az önuralom. Alapelemed a föld, ami biztonságot, állandóságot kölcsönöz személyiségednek. Nem csapongsz a lehetőségek bőségében, nem hezitálsz, ha döntést kell hoznod, hanem mindenről magad alkotsz véleményt. Határozott elképzeléseidtől csak észérvekkel lehet eltéríteni. A jeges finomságok közül a hagyományos, csoki ízű Carte d'Or-t ajánljuk neked, de engedd meg, hogy meggyőzzünk arról, hogy egy újdonságot válassz: a csokis Carte d'Or Light-ot. A Carte d'Or-tól már jól ismert finomságot most könnyebbé tették. A finom, sűrű, csokis jégkrémben ropogós darabkák garantálják a maximális ízélményt, úgy, hogy sokkal kevesebb kalóriát és zsírt tartalmaz, mint klasszikus testvére. Ha éppen diétázol, és ehhez Bikához méltóan, szigorúan tartod magad, akkor is megehetsz egy három gombócból álló Carte d'Or Light csokis kelyhet.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.) Nyugtalan, kíváncsi természeted mindig arra sarkall, hogy új dolgokat próbálj ki. Szeszélyes, intuitív emberként ismernek, aki szereti a gyorsaságot és a pörgést; aki egyszerre mindig több dolgot csinál! A hozzád leginkább illő jégkrém a piros gyümölcsös Carte d'Or Fruit and Fresh. A málna, eper és ribiszke gyümölcsdarabokkal és gyümölcsszósszal készült, joghurt alapú, krémes desszert-jégkrém kielégíti majd az újdonságok iránti éhséged. Egyáltalán nem erényed a következetesség és a mértékletesség, de ez alkalommal nem kell, hogy lelkiismeret furdalást érezz, hiszen a Carte d'Or Fruit and Fresht alacsony kalóriatartalma miatt még diétázók is fogyaszthatják. Intuíciódat, innovatív hajlamaidat használd arra, hogy a Carte d'Or Fruit and Freshből mesés, ínycsiklandó kompozíciókat készíts színes gyümölcsdarabkák és édes ostyaszeletek hozzáadásával.

Rák (VI. 22 - VII. 22.) A Hold szülöttje vagy, egy igazán érzékeny, kedves és empatikus ember. Igazi otthonteremtő szülőtípus. Kitörő, túláradó érzelmeidet, szeretetedet szívesen ajándékozod másoknak, így barátaid szívesen fordulnak hozzád, ha valakivel meg akarják osztani örömüket, bánatukat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindig kiegyensúlyozott lennél, sőt, hangulatod olyan változékony, mint a Hold. Ha egy rossz élmény, vagy negatív gondolat kerít hatalmába, és nem akarod hagyni, hogy ez kibillentsen egyensúlyodból, csak nyúlj a mélyhűtődbe, és vegyél elő egy doboz Carte d'Or Light Madártej jégkrémet. Ha úgy érzed, hogy a munka a fejed fölött tornyosul, és sosem fogsz a végére érni, az ismerőseid pedig lassan a fejedre nőnek; bújj el egy órára a világ elől egy kehely Carte d'Or Lighttal. Bár hízásra hajlamos vagy, nem kell aggódnod, mivel ez a finomság 50 százalékkal kevesebb zsírt és 30 százalékkal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a hagyományos Carte d`Or jégkrémek. Ha nagyon rossz passzban vagy, öntsd le a gombócokat vaníliapudinggal, majd szórd meg őket mazsolával és kakaóporral.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.) Igazi királyi vagy királynői jellem vagy, méltóságteljes, nagylelkű vezéregyéniség. Megvan benned a vezetéshez szükséges szigor és önfegyelem, s ez érzékenységgel és empátiával párosul. Munkahelyeden mindig igyekszel fegyelmezetten és racionálisan viselkedni, viszont este, munka után, nyugodtan engedd el magad, szabadulj meg a kötöttségektől, ne szégyelld gyengének érzi magad. Ha szereted a különleges, finom ízeket, de félted az alakod; és nem akarod, hogy eddigi fegyelmezett diétádnak eredménye füstbe menjen, akkor neked találták ki a Carte d'Or Őszibarack Sorbet-t. A tej nélkül készült finomság fő alapanyaga a víz és az őszibarackpüré, így két gombóc kb. 70 kalóriát és szinte nulla százalék zsírt tartalmaz. De ha igazán kényeztetnitetni szeretnéd magad, készíts egy finom, alkoholmentes koktélt: egy pohár hideg, rostos őszibarack dzsúszba tégy két gombóc Carte d'Or Őszibarack Sorbet-t, a tetejét pedig bőven szórd meg szárított alma- és kókuszreszelékkel. Ennyit egy Oroszlán is megengedhet magának!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.) A Merkúr szülötteként kiváló intellektussal, és ragyogó gyakorlati érzékkel dicsekedhetsz. Ambiciózus természeted miatt nagyon erős a hivatástudatod, és sokakat megszégyenítő a munkabírásod. Szigorú vagy magaddal és másokkal szemben is, így olyan jégkrémet ajánlunk neked, amit nem félünk a nagyítód alá tenni. A Carte d'Or Fruit and Fresh sárga gyümölcsös jégkréme egészséges és finom joghurtba ágyazza a zamatos alma, sárgabarack, őszibarack és körte ízét és darabkáit. A Carte d'Or Fruit and Fresh még egy olyan kemény kritikus elismerését is kivívja majd, mint amilyen Te vagy. Kezdd a reggelt egy fél doboz sárgagyümölcsös Carte d'Or Fruit and Fresh-sel és müzlivel, így még több energiád lesz céljaid eléréséhez.

Mérleg (IX. 24 - X. 23.) Azok közé a szerencsések közé tartozol, akik a Vénusz jegyében születtek, így különösen érzéki, romantikus és vonzó egyéniség vagy. Erős igazságérzeted, diplomáciai érzéked, harmonikus személyiséged elismerést vált ki még ellenfeleidből is. Könnyen öltesz magadra természetes könnyedséget és bájt még akkor is, ha épp rosszkedvű vagy. A Te személyiségedhez egy igazán lágy, harmonikus íz passzol: az epres Carte d'Or Light. Az eredeti Carte d'Or Eperhez képest 50 százalékkal kevesebb zsírt tartalmaz, és különösen zamatos eperpüré és eperdarabok teszik ínycsiklandóvá. Ha egy különleges, romantikus vacsorával szeretnéd meglepni kedvesed, végy egy üveg őzgerinc-formát, tégy bele egy 2 cm vastag Carte d'Or Light Eper jégkrémet, erre egy réteg, apróra vágott vegyes gyümölcsöt, s ezt addig ismételd, amíg meg nem telik az őzgerinc-forma, végül tedd vissza a jégkrém-tortát egy órára a mélyhűtőbe.

Skorpió (X. 24 - XI. 22.) Titokzatosságod, fizikai- és érzelmi erőforrásaid mindenkit elkápráztatnak. A legnagyobb vonzerőd abban rejlik, hogy mindig képes vagy megújulni, olyan vagy, mint egy drágakő, amely mindig más oldalát csillogtatja. Érzékiséged féltékenységgel és nyughatatlansággal párosul. Hozzád csak egy igazán izgalmas jégkrém-különlegesség méltó: a Carte d'Or Citrom Sorbet. Nagyon hiú vagy, így inkább lemondasz a finomságokról, csakhogy csinos maradj, de a Carte d`Or Sorbet tej nélkül, jégkristályból és gyümölcsből készítettük, így zsírt alig tartalmaz és kalóriatartalma is alacsony. Ha forró estére vágysz, lepd meg kedvesed egy pikáns finomsággal: egy desszertes tálkába tégy 3 gombóc citromos Carte d'Or Sorbet-t, önts rá egy kevés Vermutot, a tetejét díszítsd citrom és lime karikákkal.

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.) Vidám, szellemes, energikus emberként ismernek, és tisztelnek optimizmusodért. Te vagy környezeted energiaforrása, akire mindig jó ránézni, mert akkor is mosolyogsz és felvidítasz másokat, ha inkább neked lenne szükséged támogatásra. Az érzelmek mellett az értelem embere is vagy, aki könnyedén felméri a bonyolult helyzeteket, és gyorsan rátalál a megoldásra. Ugyan könnyen improvizálsz, de mégis többre értékeled a biztonságot és a nyugalmat, csak akkor vállalsz kockázatot, ha elkerülhetetlen. Jégkrém-választásod ezért legyen izgalmas és hagyományos egyaránt. Téged egy csokoládés és madártejes Carte d'Or jégkrémből álló kehellyel csábítunk. Ez a választás hagyományos, mivel már jól ismert ízeket kóstolhatsz, újdonsága mégis abban rejlik, hogy a Carte d'Or Light a hagyományos jégkrémeknél 50 százalékkal kevesebb zsírt tartalmaz. Ha pörkölt mogyoró- vagy manduladarabkákkal és egy kis fahéjjal fűszerezed, akkor mindkét éned, a nyugalmat kívánó, és a bátor, kísérletező fele is elégedett lesz.

Bak (XII. 22 - I. 20.) Félénk, zárkózott emberként ismernek, de közeli barátaid tudják, hogy csak a visszautasítástól félsz. Sokszor érdektelennek mutatod magad olyan dolgokkal kapcsolatban, melyek nagyon foglalkoztatnak. Párválasztáskor ezzel a magatartással nem nyerhetsz, hiszen teljesen félreérthető. Ha mégsem mered kimondani érzelmeid, de kifejezésre akarod juttatni a benned rejlő szenvedélyt, mutasd ezt ki jégkrém-választásoddal; mutasd meg, hogy merész is tudsz lenni. Mindenki elcsodálkozik majd, ha egy feketeribiszkés Carte d'Or Sorbet koktélt látnak meg a kezedben. Tégy két gombócot egy pezsgőspohárba, majd öntsd le szárazpezsgővel, szórd meg a tetejét apróra vágott gyümölccsel és tégy bele néhány olyan jégkockát, amelynek a belsejében gyümölcsdarabkák vannak.

Vízöntő (I. 21 - II. 20.) Igazi individualista vagy, akinek mindennél fontosabb a függetlenség. Igyekszel a rejtélyesség légkörét kelteni magad körül, mert úgy gondolod, hogy így vonzóbb vagy. De hidd el, hogy így is elragadó személyiség vagy, nincs szükséged ilyen praktikákra, hogy felhívd magadra a figyelmet. Érezd magad különlegesnek, hiszen a Vízöntő jegyűek vannak a legkevesebben. A hozzád leginkább illő jégkrém a zöld gyümölcsös Carte d'Or Fruit and Fresh. Ez a különleges finomság joghurt alapba kevert zöldalmát és kivit kínál. Készíts belőle egy pikáns parfét: három gombóc zöld gyümölcsös Carte d'Or Fruit and Fresht szórj meg aszalt sárgabarack-darabkákkal, aszalt szilvával és müzlivel. Ez körülbelül annyi kalóriát tartalmaz, mint három pohár rostos gyümölcslé, így nem kell aggódnod akkor sem, ha éppen diétázol.

Halak (II. 21 - III. 20.) Önzetlen, segítőkész és önfeláldozó vagy. Gyakran meghúzódsz a háttérben, önbizalomhiányod akadályoz képességeid kibontakoztatásában. Nincs rá okod, hogy ennyire félénk légy, inkább büszkélkedj azzal, hogy Te vagy a legromantikusabb alkat minden csillagjegy szülöttei között. Hangsúlyozd intuitív oldalad, engedd, hogy érzelmeid kirobbanjanak. A szenvedélyek és a víz jegyében hozzád tökéletesen illik az őszibarackos Carte d'Or Sorbet. Ennek a különlegességnek tiszta vízből készült jégkristály az alapja, a Halakhoz illő harmonikus ízzel, őszibarackpürével és gyümölcsdarabkákkal keverve, így alacsony a kalóriatartalma és zsír szinte egyáltalán nincs benne . Ha fárasztó napod volt, engedj egy nagy kád fürdővizet, végy maga elé egy doboz őszibarackos Carte d'Or Sorbet-t, szórd meg a tetejét almachips-szel és müzlivel!