horoszkóp

Első Pesti Erotikus Sörfesztivál Október 3-5 Lurdy Ház

2008.10.01. 11:54

Jó csajok, és a legjobb sörök várnak rád ezen a héten péntektől vasárnapig a Lurdy Ház kiállítási központjában. Az Első Pesti Erotikus Sörfesztiválon, a legminőségibb söröket a leggyönyörűbb lányok szolgálják fel. A sörhas, a sörivó, a sörkitöltő versenyek és a rendezvény műsorvezetője Judy Nero.
Pénteken este fél kilenckor Ganxta Zolee és zenekara serkent sörfogyasztásra, míg szombaton ugyancsak 20 óra 30-kor a Mistery Gang csap fantasztikus rockabylly bulit. Pénteken és szombaton este felnőtteknek szóló sejtelmes erotikus finálé zárja a színpadi programot. Délután öt órától vidám sörös vetélkedők és lézersó várja a vendégeket.
A Krusovice, a Vernesgrűner, a Kilkenny és a Guinnes kortyolgatása közben a bátrabb sörbarátok külön bejáraton át beléphetnek a "Nudi bár"-ba, ahol felnőtteknek szóló erotikus programok, rúdtánc és erotikus műsör várja az érdeklődőket.
Pikáns élmények és sörkülönlegességek egész hétvégén a Lurdy Ház kiállítási központjában. Nyitva Péntektől vasárnapig, déltől - éjfélig azaz 12 órától 24 óráig!