horoszkóp

A Divatvilág is velünk ünnepel!

2006.09.21. 11:11
A nyár emléke menthetetlenül lekopott a bőrödről és a szürkeség elől legszívesebben bebújnál a barlangodba, hogy felkészülj a téli álmodra? Ne add meg magad az ősznek! Látogass el inkább a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ születésnapi rendezvénysorozatára október 6. és 8. között!

Van élet a nyár után is! Az ünneplés három napja alatt végeláthatatlan vásárlási kedvezmények, divatbemutatók, meglepetések és szüntelen szórakozási lehetőségek gondoskodnak arról, hogy ősszel se környékezzen meg a melankólia! Emlékszel még a Mammutban az év elején a városra szabadított "Tavaszi zsongásra"? Most ugyan nem a tavasz zsong, hanem az ősz dübörög, egy azonban biztos: nálunk az évszaktól függetlenül ismét ünnepi hangulat vár rád!

Itt az aratás időszaka! Arass Te is sikert a legújabb őszi-téli kollekció trendi darabjaival, amiket most különleges formában mutatunk be Neked! A nyolcadik születésnap alkalmából a Mammutban trónoló divatdiktátorok most naponta többször divatbemutatókon tárják eléd legújabb ruhakölteményeiket, így Neked nincs is más dolgod, mint hogy kényelembe helyezd magad. Valami sportosra vágysz? Vagy inkább elegánsra? Elég, ha ott helyben döntesz - hiszen az őszi szezont bearanyozó darabok felvonulásán bármelyik stílusból kedvedre csemegézhetsz - ráadásul most még csak keresned sem kell!

Hosszúra nyúlt vásárlás vagy esti szórakozás? Örök dilemma ez, de szerencsére a Mammut születésnapján erre a kérdésre is kapunk választ! A Szombat Éjszakai Vásárlási Lázon a Mammut II-ben salsa-bemutató, élő DJ-show, és persze a kivételesen éjjel egy óráig nyitva tartó üzletek gondoskodnak arról, hogy fergeteges estében legyen részed! Ezt kár lenne kihagyni!

Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ
Születésnapi divathétvége
Október 6-8.
www.mammut.hu