horoszkóp

Aludjon, feküdjön, üljön, válogasson!

2005.09.14. 11:41

Nem érdekli az állás?

Nem mindegy, kivel fekszik le az ember! És legalább ennyire fontos, hogy hova! Ha már életünk harmadát ágyban töltjük, érdemes egy olyan darabra szert tenni, amiről nem a spanyol inkvizíció jut eszünkbe, és esetleg még jól is néz ki. A gumimatrac és az antik, szobányi kiterjedésű és családi háznyi árú típus között számos köztes megoldás van. A Velvet Plaza kínálatában mostantól ezek között is válogathat! Válasszon egyet és álmodjon szépeket!

Klikk a képre!
InnoShop Love ágy

Persze nem csak a fekvésen jár mindig a tervezők esze! Lehet félig ülni, vagy stabil oldalfeküdni is a tévé előtt. Ehhez meg variálható kapnapékat ötöltek ki. Nézze meg, milyeneket!


Klikk a képre!
InnoShop Indigo kapapé

Ha nem lehet feküdni, még mindig jobb ülni, mint állni. És ülni máshogy is lehet! Akinek a babzsákról még mindig az általános iskolai tornaóra jut az eszébe, az gyorsan nézzen itt körül! A babzsák ma már akkora, mint egy fotel és többek között arra is használják! Aki tudta, az meg azért nézzen itt körül, mert ezek remekbe szabott darabok!


Klikk a képre!
InnoShop babzsák

Szóval, ha az álláson kívül bármely más testhelyzet érdekli, nézzen be a Velvet Plaza Lakberendezés osztályára! Rengeteg friss holmi várja!