horoszkóp

Tavaszi EROTIKA PARÁDÉ és Pornó Oszkár Gála

2009.04.14. 12:56
2009. április 17-19. Lurdy Ház Kiállítási Központ 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Műsorvezető: Judy Nero
Szakmai főtanácsadó: Kovi ( Luxx videó)
Művészeti vezető: Mészáros Dóri
Díszvendég: Benkő Dániel ( Lant- és életművész )
Pornószínházban az Élő filmforgatás rendezője.
A rendezvény háziasszonya: Lévai Adrienn
(a helyszinen dedikálja az EROTIKA PARÁDÉ MAGAZIN-t)

Producer: Tomor András

Első Országos Őrömlányok Találkozója
(minden hölgynek ingyenes Portfolió készítési lehetőség a helyszínen, a fotó műteremben)

Erotikus PÓKER
Pókermester: MAJKA
( A helyszinen dedikálja új póker DVD-jét )

Pornó Színház
Deborah Valentine Sztár vendég

(Élő pornófilm forgatás, Hardcore Show)
Élő filmforgatás rendezője: BENKŐ DÁNIEL
Show man GYŐZIKE
Hardcore, Leszbi, Gruppen szex jelenetek

Felépök, sztárok: Lévai Adrienn,Judy Nero,Mészáros Dora,Regina Moon,Wivien, Kyra Black

Deborah Valentine,Mya Diamond,Virgine,Candy Strong,Niki Rider,Carina Wild,Nadja Shark,

Cser Franciska,Devil Virgin, és még sokan mások............

Nyitva tartás:
Péntek: 15:00- tól 22:00-ig
Szombat: 14:00-tól 23:00-ig
Vasárnap: 14:00-tól 20:00-ig

Minden Belépőjegy mellé 500 Forintos ajándék kupon jár!
(Az ajándék kupont támogatja a http://www.privatpartner.hu/)


A http://www.tommedia.hu/ regisztrált felhasználóinak vasárnap a belépőjegy ára csak: 1990.-

Tinilányok fotó műterem (Work Shop)
Gyönyörü fiatal lányokat fotózhatsz.A http://www.robertofoto.hu/ Támogató: Tinilányok magazin

Sztárok hada az Erotika Parádén! (2009. április 17-19)

Az idei szezonnyitó Erotika Parádé és a „Parádés" Oszkár Gála minden eddiginél komoly érzelmeket korbácsol majd, hiszen mindent megkaphatsz, amire eddig titkon vágytál, sőt még annál többet is. Az előző évek gyakorlatával szemben mostantól újra Tomor András az Erotika Parádé szervezője, mivel a gyakorlat azt mutatta, hogy sajnos senki nem tartotta szem előtt a minőséget és profizmust. Ez azonban mostantól változik, hiszen a Tom Média újra kézbevette a szervezést.

A nagyszínpadon ismét az ország legjobb táncoslányai mutatják meg mindenüket Kovi lányaival karöltve. A színpadképért és a Parádé desing-elemeiért ismét a Mészáros Dóri páros a felelős, akik mindent megtesznek azért, hogy ne csak a lányok mutassanak maximálisan jól, hanem minden ami a Parádé látványeleméhez tartozik.

A Pornó Színház eddig sem szűkölködött forró jelenetekben, idén azonban minden eddiginél forróbb jelenetek szemtanúi lehetünk. Deborah Valentine Pornó Színháza különlegességeket tartogat. Mindezt megfejeljük azzal, hogy a Pornó Színház előtt Győzike lesz a showman, szórakoztatva és ösztönözve mindenkit még több élvezetre.

Nevezhetnénk a rendezvényt Kovi nagy visszatérésének is, hiszen komoly szünet után itt lép először a nyilvánosság elé újra és teszi azt, amihez a legjobban ért: lányokat prezentál a közönség számára - felkorbácsol és beindítja mindenki fantáziáját.

Szintén Kovi volt, akit maga a szexnagyasszony Maria Geronazzo is felkeresett, mondván szereti a kihívásokat. Maria a közelmúltban filmet forgatott a pornógyárossal, majd elindította nőiesség iskoláját, ahol forró órákat tart. Geronazzo Maria tudományát most megosztja bárkivel az Erotika Parádén, ahol nem csupán jótanácsokkal kedveskedik az érdeklődőknek hanem mint minden alkalomra most is tartogat néhány izgató meglepetést.

A póker és a szép nők - van jobb párosítás ennél a világon? Majka bebizonyítja nekünk, hogy nem igazán. A Játékosok Klubja topless pókerrel és Majka útmutatásával várja a játékos kedvűeket...a tét természetesen itt is az erotika körül forog.

Egyre több forrásból hallani, hogy idén felbukkan a magas művészet és a szexualitást finom harmóniateremtője, a lantok és a meztelenség királya: Benkő Dániel. Nem is értjük eddig hogy kerülte el az Erotika Parádét, hiszen hol találna még egy helyen ennyi érzéki és gyönyörű nőt, mint itt.

És még nem beszéltünk az eddigi talán legnagyobb vállalásról az

  I. Országos Örömlány Találkozó ról. Egy ilyen típusú összejövetelbe sokminden belefér...a határait még mi magunk is csak sejtjük...az biztos, hogy aki a megadott sms-számon regisztrál egy ingyenes portfóliófotózást kap az Erotika Parádén. Részletes információk: www.erotikaparade.hu

Majka félmeztelen lányokkal pókerezik

Bár nem telt el túl sok idő Majka való világos debütálása óta, mégis a sokoldalú műsorvezetőről újabb és újabb hírek érkeznek: a bátor fickó aki kihívta Korda Gyuri bácsit egy pókermeccsre, Majka százmilliókért kilincsel, hogy elkészítse saját filmjét...és folytathatnánk a sort a végtelenségig.

Egy biztos: Majka tehetsége utat tör magának, önmenedzselése pedig iskolapéldája lehet mindazoknak akik céltudatosan akarnak élni.

Pókerszeretetéből mára olyannyira jól megél - tavaly majd' 15 millió forintot játszott össze - hogy elkészített egy saját póker DVD-t is, melyet az Erotika Parádé pókerasztalainál fog személyesen népszerűsíteni, sőt a szerencsések játszhatnak is vele egy-két játszmát. Mindezekre csak hab a tortán, hogy az osztón csupán egy parányi szexis ruhadarab lesz így nem lesz egyszerű a koncentráció.