horoszkóp

Karafiáth Orsolya a Randivonal kerítője lett!

2008.02.05. 14:13

Hol vannak már a mindentudó nagynénik, családi aggszüzek! Hol vannak már a zenés ismerkedési estek, a szombati teadélután, a kellően bájos és ildomos tánc- és illemtanórák! Bár a város még mindig "tele van szerelemmel", csak valahogy mintha nehezebb lenne megtalálni azt a szerelmet. Megváltoztak a lehetőségek, az alkalmak, a módszerek. Egyre többeknek (fiataloknak és idősebbeknek egyaránt) jelent problémát az ismerkedés, a párválasztás.

Karafiáth Orsolya, foto: Burger Barna

Jó hír azonban, hogy van segítség, nem is akárki személyében! Karafiáth Orsolya ugyanis internetes kerítőnő lett a Randivonalon!

Aki most megkérdezné, hogy Karafiáth Orsolya meg kicsoda, annak íme egy rövid ismertető, amolyan gyorstalpalónak: költő mindig, meg író, dalszövegíró is, néha forgatókönyvíró, gyakran műfordító, nagy szervező, parókás műsorvezető, önjelölt énekesnő, kvázi-modell. Aztán oszlopos tag az Elektrik Bugi Kommandóban teljes harci díszben, újságíró, leendő életmód-tanácsadó, és a KARA divatmárka (2010-től) megálmodója.

Nagyjából ő Karafiáth Orsolya. Sokoldalú díva. Szerény, de fotogén. Okos, de meg lehet lepni, és vannak még ötlete...

Legújabban például az, hogy bárkinek segít a párválasztásban, aki erre igényt tart, hogy aztán ünnepélyes keretek között mutathassa be egymásnak és ajándékokkal halmozzhassa el az újdonsült párokat.

Hölgyek és urak, nem ámítás, a díva most kerítőnő minőségben debütál a Randivonalon, vagyis figyel, néz, belelát a lapokba, jósol és megérez, sorsot elemez és összehoz párokat, mert ebben erős igazán, és lehet tőle tanácsot is kérni!

Hogyan lehetsz Te is a Nagy Kerítőnő kiválasztottja?

Amennyiben már regisztrált tag vagy a Randivonalon, lépj be az oldalra a szokásos módon, és jelentkezz a Nagy Kerítőnőnél!

Ha valamilyen tévedés folytán még nem ismered a Randivonalat regisztráld magad, és kérd Karafiáth Orsolya segítségét - a játék pedig csak ezután kezdődik, mert a Rejtélyes Asszony felkínálja neked a nyerő lapokat, de a játszma vége a Te kezedben van_

Tehát, ha nehezen gyullad a tűz, nehezen talál meg a szerelem, és szeretnél segítséget kérni egy szerelemben jártas kerítőnőtől, akkor bátran hívd Karafiáth Orsolyát!

Nem árt persze sietni, mert a Nagy Kerítőnő estje február 23-án lesz - és csak rajtad múlik, hogy veled, vagy nélküled_

Aki pedig most azt kérdezné, hogy a Randivonal meg micsoda, annak íme egy rövid ismertető, amolyan gyorstalpalónak: 8 év tapasztalat, több mint 600 ezer regisztrált felhasználó, a párkeresők 40%-a három hónapon belül komoly kapcsolatot talált.

A Randivonal hazánk egyik vezető internetes társkeresője, és hogy szükség van rá, az is mutatja, miszerint másfélmillió szerelmet kereső ember él az országban - mondja a statisztika.

Olyan sok mindenhez szükséges az életben a szerencse, de miért bíznánk életünk párjának megtalálását is a puszta szerencsére? Milyen kicsi annak az esélye, hogy életünk szerelmével egy iskolába járunk, vagy ugyanaz lesz a munkahelyünk?

Ha saját kezünkbe vesszük a kezdeményezést - ismerve magunkat, ízlésünket, hibáinkat, erényeinket -, életünk legfontosabb része teljesülhet, mert a Randivonal sikere pontosan abban rejlik, hogy olyan embereket ismertet össze, akiknek találkozniuk kell...

További részletek: Ahol komoly kapcsolatok születnek