horoszkóp

Főiskolák Szépe 2007 - Az első randi...

2007.03.28. 11:45

Gondolom mindenki átélte már az első randik előtti aggodalmakat. Vajon tényleg olyan jó fej a srác, mint amilyen helyes, valóban olyan aranyos a lány, mint azt a külseje sugallja. Az ember bizonytalan, mert nem tudja, hogy azt kapja-e amit vár. Sajnos ezek a randik nem is minden esetben sülnek el jól. Nem minden találkozásból lesz kapcsolat, szerelem. Mindenki arról álmodozik, hogy az első randi minden egyes perce úgy történjen, ahogyan ő szeretné, ne legyen kellemetlen pillanat és úgy menjen haza a találkozó után, hogy majd kiugrik a bőréből.

Bármennyire is álomnak tűnik, de most egy olyan első randevúra invitálunk benneteket, mely Budapesten a Retro77 szórakozóhelyen kerül megrendezésre, ahonnan csak mosolyogva, új élményekkel térhettek haza. Március 29-én, csütörtökön a Főiskolák Szépe 2007 szépségverseny stábja nagy szeretettel várja tavalyi versenyzőit egy kis múltidézésre, az idei jelentkezőket, érdeklődőket egy ismerkedős estre, illetve mindenkit, aki gyönyörű lányok társaságában szeretne bulizni.

Mielőtt a még hezitáló lányok megijednének, természetesen nem zárult le a nevezési határidő, sőt akár ott a helyszínen is lehet nevezni. Aki meg esetleg nem tud ott lenni a helyszínen annak garantáljuk, hogy később semmilyen hátránya nem származik ebből. A buli célja, hogy találkozzanak egymással a tavalyi és leendő versenyzők, megismerjék egymást, tapasztalatokat, élményeket osszanak meg egymással és végül egy önfeledt bulizásba csapjon át ez az ismerkedés.

Természetesen a szervezők gondoskodnak mindenről, a lányoknak jóképű, daliás lovagokról, a fiúknak, gyönyörűséges hercegnőkről, de ha mindez még nem lenne elég, a hangulat fokozására, óriási italakciók várnak az este folyamán. Aki esetleg a szórakozóhelyre vezető úton megszomjazik, annak érkezését soron kívül Martini Long-al ünnepeljük. A jó hangulathoz, természetesen szükségeltetik jó zene is. Erről az este folyamán Dj Suri és Dj Effendi fog gondoskodni.

A szórakozóhely, az italakciók,  a lemezlovasok és a társaság garantálja, hogy egy felejthetetlen randevúban lesz részed és jó eséllyel egy életen át tartó szerelem lesz a vége...

www.foiskolakszepe.hu