horoszkóp

Topmodell leszek – nehéz út a kifutóig

2004.09.10. 09:14
Kapcsolódó cikkek (1)
Szeptember 10-én indul a VIASAT3 új valóságshowja, a Topmodell leszek. A tehetségkutató modellversenyt a szupermodell, Tyra Banks vezeti.

Nézze meg a képeket!
Hány kislány játszadozott el a gondolattal, hogy a legmenőbb divattervezők ruháiban pompázik egyszer majd a kifutón. A világhírű szupermodell, Tyra Banks által vezetett valóságshowban amerikai hölgyek járják végig a könnyűnek tűnő, mégis nagyon nehéz lépcsőfokokat, amely a csillogás, a luxus világába vezet. Szeptember 10-től minden pénteken este 20 órától a magyar nézők is megtudhatják, hogyan lesz valaki Amerikában topmodell.

Tizenkét reményekkel teli, gyönyörű ifjú hölgy költözik be egy hatalmas new yorki lakásba, hogy harcba szálljanak egymással a főnyereményért - egy modellszerződést az IMG modellügynökségtől, egy divakmellékletet a Jane című újságnál és megjelenési lehetőséget a Sephora katalógusának címlapján. A jelölteknek próbatételek hosszú sorát kell kiállniuk azért, hogy kiderüljön, ki az, akinek kitartása, akaratereje és viselkedése méltóvá teszi arra, hogy ő legyen Amerika következő topmodellje.
Divatszakértők, fotósok, ügynökségi guruk alkotják a Tyra Banks által vezetett rangos zsűrit.