A photo posted by Jordan & Zac Stenmark (@jordanandzac) on

Minden második hónap végén instagramos szelfikből készítünk összeállítást. Október elmúltára tekinttel ez most megint egy ilyen poszt, de ezúttal úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk csak ikrekből összehozni. Kezdtük például a fenti Stenmarkokkal, akikről volt már szó egyszer itt, és akik a jelek szerint az októbert is kockahasuk professzionális mutogatásával töltötték.

 
 

A photo posted by Campbell Pletts (@campbellpletts) on

Fent Nicholas és Campbell Pletts látható, ők szintén modellek, de a két Stenmarkkal szemben nekük külön-külön Instagramjuk van, aminek annyiban nem sok értelme van, hogy nyilván ugyanúgy néznek ki. Fent Campbelltől látható egy fotó, Nicholas fotóiért kattintson ide!

 
 

A photo posted by Jonathan sampaiotwin (@jonathansampaio) on

A Sampaio ikrek is szerepeltek már nálunk, ott voltak a 2(X)IST divatbemutatóján is a múltkor. Nekik is külön van az Instagramjuk, fent Jonathan Sampaiótól látható egy jó kis borotválkozós kép, Kevin Sampaio fotói viszont itt vannak.

Most elnézést kell kérnünk, mert becsúszott egy kivétel: Alex és Charlie Kotze ugyanis a Facebookot preferálják az Instagrammal szemben, de nagyon nem akartuk kihagyni őket. A fenti képről nyilván egyértelmű, hogy miért nem. Dél-Afrikából indultak ki egyébként világkörüli hódítóútjukra.

 
 

A photo posted by Alessandro Hasni (@alessandrohasni) on

Most jöjjön Alessandro és Nicolas Hasni, és bár egyiküknek olasz keresztneve van, a karrierjük Németországban prosperál, feltehetőleg igazából onnan származnak. A fenti képet Alessandro posztolta, de Nicolasnak is van külön Instagramja, azért ide kattintson!

 
 

A photo posted by 24 | DUS | TWIN.TV (@benniwo) on

Ők is egy német ikerpár, Benni és Dennis Wolternek hívják őket. Düsseldorfiak, és elvileg műsorvezetők.

 
 

A photo posted by The Norris Twins (@the_norris_twins) on

Éljen Jon és Mark Norris, akik baromira szőkék és nagyon szálkásak is. Plusz valahogy az embernek az az érzése van velük kapcsolatban, hogy valószínűleg annyira azért nem fiatalok, mint amennyinek kinéznek.

 
 

A photo posted by Haydem & Raúl Guerra (@official_guerratwins) on

A Guerra-ikrek egész hónapban csak ezt az egy fotót posztolták magukról, és még ezt is bénán croppolták. Eléggé nem szép tőlük, hogy megfosztják a júzereket a rendszeres fotóadagtól, de még szerencse, hogy Haydem és Raul Guerrán kívül is vannak még modellikrek rendesen. Úgy látjuk mellesleg, kezd telítődni a piac.

 
 

A photo posted by The Official Les Twins IG (@officiallestwins) on

Fent a Les Twins művésznevű ikerpár látható, ők nem modellek, hanem táncosok, dolgoztak már többek között Beyoncéval is. Most októberben nem nagyon voltak magamutogatós kedvükben az Instagramon, de a Youtube-ra már annál szorgalmasabban töltögettek, érdemes belenézni a csatornájukba. Alább pedig régi jó ismerőseinktől, a Patriota-ikrektől mutatunk egy képet Marcio Patriota képei közül. Marcos Patriota külön fiókkal rendelkezik, annak tartalma itt tekinthető meg. Bejönnek az ikrek? Legalul lehet szavazni!

 
 

A photo posted by Marcio Patriota (@marciopatriota) on

643
693