A fenti férfit Terry Crewsnak hívják, és mi elsősorban az Old Spice-reklámokból ismerjük, de Amerikában már jó ideje viszonylag híresnek számít a reklámoktól függetlenül is. Mondjuk nem gyakran fordul elő, hogy öltönyben látjuk, mint fent, mert általában akkor is vetkőztetik, ha éppen nem reklámoz semmit, de az se túl gyakori, hogy egy ilyen formátumú férfit a feminizmusról hallunk beszélni. Ráadásul olyan összefüggésben, ahogy Terry Crews beszél róla: védelmébe veszi a nők egyenjogúságáért küzdőket. Ez a blog sosem volt egy szövegcentrikus publikáció, úgyhogy alább mi is csak egy rövid idézetet emelünk ki, aztán jöhetnek az izomfotók.

...a feminizmus nem azt mondja, hogy a nők jobbak a férfiaknál. Nem ez a helyzet, hanem az, hogy a nemek egyenlőségéről van szó, a két nem igazi egyenlőségéről. Az a gond, hogy a férfiak mindig is úgy érezték, hogy értékesebbek a nőknél. Egy időben én is azt hittem, hogy többet érek, mint a feleségem meg a gyerekeim...

Hosszú a fenti videó, de ha ön tud angolul, érdemes végighallgatni az egészet, mert például az is kiderül belőle, hogy Terry Crews mit gondol ma már arról a szemléletről, ami a sport világában sikeres férfiakra is nagyon jellemző (Crews amerikai futballt játszott profi szinten) – és hogy ő hogyan túllépett túl ezen az egészen. Crews persze egy könyvet is írt a témáról, de a promóinterjú előtt még volt egyet nyaralni Rio de Janeiróban a családjával. Ott készültek az alábbi képek. Na, mit gondol róla? Alul megmondhatja! Terry Crews 46 éves.

391
429