A mai posztban látható fotókért írtunk a Therese + Joel fotóspárosnak, és ők nagyon készségesen beleegyeztek, hogy felhasználjuk a képeiket. Így most egy elképesztő képsorozat segítségével nyílik alkalmunk bemutatni önnek az amerikai Alex Minskyt, aki 2009-ben katonaként szolgált Afganisztánban, ahol egyszer csak arra ébredt, hogy balesetet szenvedett és 47 napig kómában volt, mielőtt magához tért.

Magára a balesetre nem nagyon emlékszik, csak úgy mesélték neki, hogy a teherautó, amin utazott, aknára futott.

Az állkapcsa négy helyen tört el, a karja ki tudja, hányon, a jobb lábát pedig térd alatt amputálni kellett.

Minsky egy idő után hazatért az USA-ba, ahol testvére nem sokkal később meghalt, ő maga pedig depresszióba és alkoholizmusba süllyedt. Miután ittas vezetésért harmadszor meszelték el, a bíróság elrendelte, hogy menjen el kezelésre. Elment, és ha már abba belekezdett, úgy döntött, edzeni is fog újra.

Innentől kezdve Minsky egyre jobban lett, és a hab az volt a tortán, amikor egyszer csak kiszúrta egy fotós edzés után. Csinált róla pár képet, és innentől kezdve a Minskynek beindult a modellkarrierje. Most már egymás után készülnek róla a sorozatok és adja az interjúkat. Ebben a blogban most szerepel először, de valószínűleg nem utoljára. Ha többet szeretne látni, ajánljuk a fotósok honlapját, Therese + Joel website-jáért kattintson ide!

Ide klikkelve pedig egy múlt heti posztunkat nézheti újra, pont abban is leszerelt katonák vannak, de mielőtt továbbmegy, kérjük, szóljon bele ön is egy kattintással a poszt legalján a szavazásba! Alex Minsky 25 éves.

361
537