Reméljük, ön is látta valahol az American Horror Story második, Asylum című évadát, mert ennek egyik főszereplője Zachary Quinto. Ha valamiért kimaradt volna ez a zseniális horrorsorozat, Quintóra akkor is emlékezhet, mert szerepelt a két utóbbi Star Trek-mozifilmben és már jó régen comingoutolt is egyet. Na ez a poszt nem Zachary Quintóról szól. Hanem az új pasijáról, aki Miles McMillan.

Miles McMillan Kaliforniában született, Quintónál 13 évvel fiatalabb és azért híres, mert modellkedik. Ezen a tumblren valószínűleg össze van róla gyűjtve minden, ami szükséges, kiderül többek között az is, hogy McMillan eredetileg festőnek készült (csak véletlenül találta meg a modellszakma), meg hogy szerepelt a H&M egyik karácsonyi reklámjában.

Ha mindenáron politikailag korrektek szeretnénk lenni, akkor a posztnak most anélkül lenne vége, hogy megemlítenénk, hogy igen, mi is látjuk a képeken, hogy McMillan tölcsérmellkasú. De úgy döntöttünk, hogy inkább nevén nevezzük a szobában álló elefántot, mert ha ez az állapot szégyellnivaló vagy ciki lenne McMillan szerint, a fiatalember nyilván nem vállalta volna a modellkedést.

Szerintünk sincs benne semmi ciki: ez a srác úgy szexi, ahogy van, legalábbis szerintünk, a modellügynökségek szerint és Zachary Quinto szerint. Na és ön szerint? Ha végignézte a képeket, legalul kattintson a szavazócsík megfelelő végére! Miles McMillan 24 éves.

1094
671