Ha ön már előre unja a most szombatra eső Bálint-napi felhajtást, akkor jó hírünk van, mert alább olyasvalamit láthat, amilyet valószínűleg még nem pipált a témában. Az Andrew Christian nevű fehérneműcéget pornóba hajló reklámjai miatt szoktuk emlegetni, és úgy látszik, feltűnt nekik, hogy észrevettük őket, mert most külön szóltak, hogy nézzük, milyen kisfilmet készítettek Valentin-napra. Megnéztük, és annyira durva, hogy muszáj posztolnunk: az derül ki az alábbi kisfilmből, hogy milyen lenne ez a nap, ha egy tipikus amerikai meleg férfi álmai netovábbja válna valóra.

Végülis minek finomkodták volna el.

De ha ön nem ugyanarra vágyik, mint amire egy tipikus amerikai férfi, akkor görgessen a videó alá, mert ott még két zenés szuperséget mutatunk!

Van az a szám, hogy Take Me to Church a Hozier nevű énekestől. Ez az ír fiatalember valamiért azt gondolja, hogy a keresztény vallás arról szól, hogy tilos szexelni, és ezen nagyon fel van háborodva. Ez nem baj, mert felháborodásában írt egy nagyon jó számot, aminek a klipje nem az alábbi videó, hanem ez. Az alábbi videó viszont szintén erre a Take Me to Church című számra készült, rendezője David LaChapelle, akit nagyon remélünk, hogy nem kell bemutatni. A klipben egy ukrán balett-táncos látható, Szergej Polunyin, akinek két fő tulajdonsága, hogy (1) ugyanolyan elképesztően izmos, mint kollégái, viszont (2) velük szemben van egy csomó tetoválása. Elképesztőt improvizált ő a Take Me to Churchre, érdemes megnézni.

Harmadrészt pedig a Years & Years című együttest ajánljuk az ön figyelmébe, akikről valamiért még az egész Indexen nem volt szó egyáltalán evör, pedig már évek óta működnek, és tavaly év végén a BBC megelőlegezte nekik, hogy ők lesznek 2015 legjobb brit zenekara. Na, a várakozásokra a válaszadást egy olyan klippel kezdték meg, aminek az elejében az énekes srác félmeztelen, úgyhogy gyorsan be is csempésztük a King című számot ebbe a posztba. Szerintünk hallgassa meg. Aztán pedig szavazzon: mondja meg, hogy tetszett-e, amit látott!

570
721