Az alábbi reklámban a Dolce & Gabbanának pózol és nyilatkozik egy igen jóképű spanyol fiatalember, bizonyos José Mari Manzanares, igazi teljes nevén José María Dols Samper. Az ilyen hirdetésekben általában modellek, zenészek, vagy sportolók szoktak lenni, és ha úgy vesszük, José Mari Manzanares az utóbbi kategóriába tartozik: torreádorként dolgozik és tett szert hírnévre Spanyolország-szerte.

Akármilyen jól is sikerült a fenti kisfilm, a Dolce & Gabbana a jelek szerint nem nagyon nyomatja Spanyolországon kívül, tekintve, hogy a bikaviadalok hagyománya azért rendesen megosztja a világ lakosságát (na nem mintha a spanyolok 100%-a egyet értene vele). Mert hiába Manzanares sármja, ha olyan sokkoló fotókat is százával lehet róla mutatni, amiken éppen egy vérző bikát szurkál egy aréna közepén.

Az alábbi képösszeállításban ilyen fényképek is vannak, de csak a végén. Az elején Manzanares celebéletéből mutatunk képeket, aztán a képaláírásban találja majd, hogy honnantól kezdve ne kattintson tovább, ha a trancsírra nem kíváncsi. A poszt végén viszont véleményt nyilváníthat: mit szól a modellkedő torreádorhoz? A szavazócsíkot ma is a poszt legalján találja! José Mari Manzanares 33 éves.

414
449