Az elmúlt napokban mutatták be a Vakáció című film trélerjét, igen, a Családi Vakáció és az Európai Vakáció című filmek folytatásáról van szó, benne van Chevy Chase is. Ebben a blogban persze nem miatta vesszük elő ezt a beharangozót, ami alapján elég biztosnak tűnik, hogy az alacsonyröptű poénok rajongóin kívül nehéz lesz mást is becsalogatni erre az alkotásra, hanem Chris Hemsworth miatt. Úgy látszik, egyre divatosabbak a kigyúrt szépfiúval plusz műfarokkal viccelő filmek, a kicsit jobb pillanataiban Thort alakító színész a nadrágjába kapott most egyet. Wáháhá. De nem kell kétségbe esni, ha videót mutatunk, akkor mindig három videót mutatunk, alább lesz még néznivaló!

Itt van például egy jó kis klip a Britain's Got Talent című tehetségkutatóból, aminek az amerikai változatában is van néha egy-egy figyelemre méltó személy. Elég nehéz elhinni, hogy a zsűriből se tudta senki, hogy mi lesz a poén ebben a produkcióban, mindenesetre a Youtube-videó előképe rögtön lelövi a meglepetést. Meg persze az is, hogy a műsorrészletet pont a Kockahas blogba válogattuk be.

A harmadik klip egyáltalán nem friss, viszont szerintünk zseniális. Van a Játék határok nélkülnek egy kicsit (sokkal) durvább változata külföldön, ez a Wipeout. (MAGYAR VERZIÓT! MAGYAR VERZIÓT! MAGYAR VERZIÓT!) (DE JÓT!) A műsor ausztrál kiadásában szerepelt az alábbi, egyszerűségében is roppant szórakoztató és megnyerő fiatalember, aki egy nemlétező szuperhősnek, Buffmannek öltözve teljesítette az akadálypályát. Szerintünk nyert. Ön szerint? Legalul lehet szavazni!

529
537