Tavaly nagyon menők voltak a szexi bűnözők, úgy látszik, most eljött a szexi rendőrök korszaka. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend ugyanis az az Instagram-fiók, amiből az alábbi fotó is származik.

Igen, ebben a fiatalemberben nem az az érdekes, hogy testépít és folyton fotózza magát, mert ilyen azért van rajta kívül még egy pár. Hanem az, hogy ő közben seriff is, ráadásul New Yorkban.

A férfi Instagramja akkora sláger lett, hogy a média el is kezdte lenyomozni az illetőt. A New York Daily News pedig már azt is tudja Miguel Pimentelről, hogy a Playgirl nevű szexújság/website ajánlatot tett neki, mint a szexirendőrös vágyálmok megtestesítőjének. Állítólag a férfinak egy éves keresetének megfelelő összeget ajánlottak egy meztelen, mindentmegmutatós fotózásért.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Pimentel elfogadta-e az ajánlatot (nem lehet, hogy kirúgnák a rendőrségtől, ha elkezdené az interneten a farkát mutogatni?), úgyhogy ha ön alul a nedvesre szavaz, azt úgy fogjuk tekinteni, hogy annak drukkol, hogy Pimentel benne legyen a Playgirlben. A száraz bugyi ezzel szemben azt jelenti, hogy ön már így is úgy érzi, hogy bőven eleget látott ebből a férfiból. Miguel Pimentel 33 éves.

1355
1199