Néha szoktunk olyat, hogy egy posztban három videó van, csak úgy. Ez egy ilyen poszt. És ezt nézzék, rögtön micsoda különlegességgel kedveskedünk a kedves nézőknek!

Nem, mi se tudjuk, hogy ez most mi, azt értjük csak, hogy kefír, és ennyi bőven elég. Ha ön véletlenül némítva nézte volna meg a fenti rövidfilmet, azonnal kapcsolja vissza, de most adja rá a hangerőt! Nem tudjuk a magyarázatot, nem is vagyunk kíváncsiak rá, ez úgy jó, ahogy van.

Úgy rémlik nekünk korábbról, hogy nézőink között vannak olyanok, akik kedvelik a vízilabdázós videókat. Az ő kedvükért kasztingoltuk bele ebbe a posztba Kiss Gergelyt, aki szerint adni szexi, és aki a jótékony célra egy nyilván szexinek szánt videóval hívja fel a figyelmet.

A harmadik meg egy pucérkodós-fürdős művészfilmecske. A két főszereplő modell Neil Marshall és Jovani Furlan, őket rendezte és fényképezte Ricky Cohete, aki a Podington Bear nevű együttes Lazy River című számát szerkesztette be az egész alá háttérzenének. Ha megnézte, szavazzon róla, ott a szokásos szavazócsík most is, közvetlenül a videó alatt!

836
334