Ebben a posztban három olyan videót mutatunk, amikben férfiak valamiféle átlátszó folyadékban fürdőznek. Illetve az első esetben nem is igazi folyadékról van szó (meg az utolsóban sem), hanem egy Putty nevű termékről, amit magyarul valószínűleg gyurmalinnak kell nevezni. Egy kb. zselé állagú, intelligens gyurmáról van szó, ami szinte mindenre jó, a fürdést kivéve.

Persze, hogy rögtön eszébe jutott néhány, a gyurmánál valószínűleg kevésbé intelligens fiatalembernek, hogy megtöltenek vele egy kádat és beleülnek. Illetve csak egy vállalkozó volt, aki tényleg belefürdeti, fent megtekintheti, hogy hogyan járt –alább meg még forróbb pillanatok következnek, ilyen ez a Kockahas blog.

A második videó az Andrew Christian cég legújabb promófilmje. Mindig küldözgetik nekünk, ha csinálnak valami újat valamilyen alkalomból, és ezt most megint nem tudjuk kihagyni, annyira jól illik ebbe a posztba: egy pár izmos modell ruházatnak nem tekinthető alsónadrágokban zuhanyozik benne, vagy legalábbis folyóvíz alatt áll. Ha önnek jobban bejön a sima víz, mint az intelligens gyurma, akkor ezt figyelje! A kisfilm mellesleg egy gigamértű melegpartit is promóz, Circuit a neve, ha jobban szeretné tudni, miről van szó, kattintson ide!

A másodikhoz igen hasonló videó a harmadik is, azzal a nagy különbséggel, hogy itt nem igazi felvételről van szó, hanem egy Rinse and Repeat nevű videójátékról. A feladat: egy zuhanyozó férfit kell erotikusan mosdatni, amit a tesztelő japán lány nagy örömmel végez. Reméljük, sikerült kicsit feldobnunk a hétvégéjét ezzel a három bizarr videóval, kíváncsian várjuk a szavazatát a poszt legalján!

596
614