Megint összeszedtünk 3 jó videót egy posztba. Az első egész friss és magyar: Borsos Péter személyi edző mutatja meg, hogyan  lehet (sőt, kell, vagy legalábbis kéne) mindig, mindenhol edzeni. Egy sajtóközleményben kaptuk ezt a videót egyébként, ami 5 szabályt is tartalmazott, ezeket a videó alatt olvashatja. A szabályok alatt meg van még két másik videó.

Borsos Péter 5 szabálya.
  1. Légy kreatív: keress mindent, ami elbír, vagy amit megfelelő erőkifejtéssel mozgatni tudsz.
  2. Légy átgondolt. A bemelegítés előtte és a nyújtás utána a gerillaedzés esetén is éppolyan fontos, mint az edzőteremben.
  3. Légy óvatos. Ismerd és tartsd tiszteletben a határaid. Csinálj mindent fokozatosan: egyszerre egy lépést. A legjobb, ha a gyakorlatok helyes kivitelezését egy edző segítségével sajátítod el. Ha a rögtön két irodai gurulószék között szeretnél spárgázni, akkor fájdalmas pillanatokra készülhetsz.
  4. Légy résen, mint Bruce Lee. Inkább eddz többször, több helyen rövidebb ideig, minthogy időhiány miatt kihagyd az edzést. A buszon kapaszkodhatsz simán is, de 8-10 mp-es szakaszokban teljes erőből is szoríthatod a kapaszkodót. Az előbbi utazás, az utóbbi edzés is egyben. (Az ilyen típusú ún. izometrikus edzés Bruce Lee egyik kedvenc edzésmódszere volt).
  5. Légy képzett. Ismerd meg a tested és az izmaid működését, ez elengedhetetlen a biztonságos és hatékony edzéshez. Ehhez jó módszer az izomláz kontrollált előidézése 1-1 gyakorlattal. Fuss (vagy sétálj) fel a negyedikre 5-6-szor egymás után, és másnap garantáltan tudni fogod mely izomcsoportok vesznek részt a lépcsőzésben.

A második videó is edzős, de itt a hangsúly az alsónadrágokon van. A téma az, hogy ebben aCrossFit-teremben ki mit szokott viselni, és nyilván nem túl meglepő: edzéshez senki nem boxert hord, hanem olyan száras alsókat, amik mindent jól a helyén tartanak.

A harmadik pedig egy figyelemre méltóan bizarr zenei klip a Born Dirty nevű együttestől. A szám címe Butter, azaz vaj, amiből jó sok van a filmben, de soha nem kenik kenyérre és nem is főznek vele. Hogy mit igen? A poént nem lőjük le előre, hogy annál meglepőbb legyen önnek is. Vigyázat, a legjobb rész 3 perc után van!

Ugye hogy tetszett?

861
1188