Kedves nézőnk! Kérjük, tekintse meg az alábbi részletet a Dancing With the Stars című amerikai celebes vetélkedőből. Elöljáróban annyit szeretnénk elárulni, hogy a két táncos közül az egyik siket, nem is hallja a zenét. Próbálja meg eltalálni a videó alapján, hogy melyikük az!

Na, ugye hogy a videóból nem egyszerű megmondani?

Ha az alábbi képre kattint, megtudja a megfejtést, de akkor is, ha kicsit lejjebb görget.

Szóval Nyle DiMarco New Yorkban született, mindkét szülője siket, ikertestvére és ő maga is az. Az Instagramja alapján került be az America's Next Top Model című manökentehetségkutatóba, amit tavaly decemberben meg is nyert.

One of my favorite shots for @DNAmagazine front cover and spread! *: @photographybychristianscott #charliebymz

A photo posted by Nyle DiMarco (@nyledimarco) on

A múltkor egy elég jó kombófotót is posztolt arról, hogy mennyit változott a külseje 18 éves kora óta:

A photo posted by Nyle DiMarco (@nyledimarco) on

DiMarco most a Dancing with the Starsban szerepel, amiről valahogy mindig van mit írni. Partnernője bizonyos Peta Murgatroyd, aki eszerint a cikk szerint kézszorításokkal és egyéb jelekkel segíti DiMarcót, hogy ne essen ki a ritmusból.

A fiatalember itt pedig arról nyilatkozik egy videón, hogy egyszer úgy is elpróbálták a táncot, hogy annyira hangosra állították a zenét, hogy a testében érezze a ritmust, de nem jött be neki a módszer, zavarta, hogy hall. A képösszeállításban jó sok fotót talál a fiatalemberről, klikkelje végig, aztán ne felejtsen el szavazni a poszt legalján! Nyle DiMarco 26 éves.

530
644