Kéthavonta szoktunk instagramos hóvégi-hóeleji visszatekintő összeállítással lenyűgözni nézőinket, és most megint eljött az ideje egy ilyennek. Ezúttal tíz olyan férfit kerestünk ki, akik edzősködnek és az bennük az érdekes, hogy tanítványaik között vannak hírességek. Az alábbi Arthem Sharoshkint például úgy találtuk meg, hogy saját Instagramján Scott Eastwood emlegette őt, mint edzőjét. Sharoshkin egyébként bokszol is, mindenesetre ha Eastwood mindent eltanul trénerjétől, akkor így fog kinézni:

Az amerikai Jeff Halevy kliensei között többek között tévés riporterek és szenátorok is találhatók, ő maga pedig így edz saját konditermében, amikor nem dolgozik.

A video posted by Jeff Halevy (@jeff.halevy) on

Chris Powell Amerika-szerte ismert, mert edzőként olyan sikeres volt, hogy ő vezeti az Extreme Weight Loss című műsort és úgy általában realitysztár lett belőle. Akit ő lefogyaszt, az önmagában ettől híressé válik, de az alábbi videón azt lehet megnézni, hogy önmagát hogyan tartja formában.

Mint a legtöbben ebben az összeállításban, Tony Horton is egy egész céget épített ki maga köré, hiszen azon kívül, hogy olyan hírességeket tart kondiban, mint Bruce Springsteen, Usher vagy Sheryl Crow, saját termékei is vannak, és ezeket is népszerűsítgeti, ahogy tudja. Meg egy extrém edzéstervet is kidolgozott, ha szimpatikus az Instagramja, keressen rá arra, hogy P90X, és többet meg fog tudni Tony Horton módszeréről.

A photo posted by Tony Horton (@tonyshorton) on

Ha már az ember celebeket edz, nézzen ki ő maga is úgy, mint egy híresség, nem? Mark Jenkins az alábbi kép alapján simán lehetne popsztár is, de nem az, hanem edző. Leghíresebb kliensei P Diddy és Beyoncé. Akik mellé egyébként pontosan egy ilyen edzőt képzeltünk.

A következő férfi többek között LL Cool J-t és Leonardo DiCapriót is edzette – de ahogy elnézzük, a legtöbb izomerőt saját magára fordítja, hiszen elképesztő teste van. David Buernek hívják, és elég ritkán látunk annyira macsó Instagramot, mint az övé.

Bob Harpernél kezdjük azzal, hogy kereken ötven éves. A leghíresebb kliense Jennifer Jason Leigh színésznő, akinél Harper maga lassan híresebbé kezd válni, hiszen most ő lett a The Biggest Loser című fogyós reality-vetélkedőnek a műsorvezetője. Vegán és meleg és CrossFitet tol és ötven éves és így néz ki:

A photo posted by Bob Harper (@trainerbob) on

Az olasz származású, de New Yorkban született Lou Ferrigno az egyik első sztáredző volt, már a hetvenes években ismert lett, mint testépítő. Tévésorozatokban is szerepelt, de hírességeket is edzett, tanítványai között volt Michael Jackson is. Az alábbi Instagram fiókot nem ő maga töltögeti, hanem rajongói, de azért szerepel benne egy-két érdekesség.

Az alábbi Javi Perez táncos és színész is, plusz emellett egy ModelFIT nevű órát szokott tartani, ahova olyan csajok járnak zenés edzésre, mint Karlie Kloss vagy Chrissy Teigen. Hát az ő Instájába is érdemes belenézni egy-két elképesztő fotóért.

A photo posted by Javi Perez (@javipee) on

Az utolsó pedig Mark Langowski, aki azt a tételt szeretné propagálni az alábbi fotóval, hogy a kockahas a konyhában készül. Csak ő ezt úgy (is) értelmezi, hogy fel kell szállni a pultra és ott is nyomni egy pár hasizomgyakorlatot. Az ő kliensei nálunk nem annyira ismertek, a leghíresebb közülük Ginger Zee amerikai tévés személyiség. Reméljük, tetszett az összeállítás, kérjük, szavazzon egyet a kép alatt!

238
305