Ha az ember egy olyan cirkuszban lép fel artistaként, mint a Cirque du Soleil, akkor az előadások és próbák mellett rengeteg edzésre is szükség van. Hogy lehet ilyen helyzetben megoldani, hogy az ember mindemellett még három éves kisgyerekével is együtt tudjon lenni? A brit Wayne Skivington rájött.

Így:

Egyszerű az ötlet: a gyerekkel együtt kell edzeni, és rögtön két légy megvan egycsapásra. Sőt, ha az egészet az ember elég szorgalmasan dokumentálja az Instagramon, akkor további haszon, hogy ripsz-ropsz összejön úgy harmincezer követő, és ez a szám nyilván csak növekedni fog, ahogy terjednek a neten az olyan videócskák, mint mondjuk ez.

A fiatal apuka nemcsak magát a gyereket veszi igénybe az edzéshez, hanem annak játékait is.

És miután megmutatja a trükköket a gyerkőcnek, néha segít kipróbálni, hogy a kissrácnak megy-e már az adott gyakorlat. ALERT: nem biztos, hogy a szíve bírni fogja, hogy mennyire cuki ennek a videónak a második fele.

Na most már csak egyet mutatunk, és hangsúlyozzuk, hogy ha ön ezek után képes a száraz bugyira szavazni, akkor van önben valami, amit mi sose fogunk megérteni.

Wayne Skivington 28 éves.

1651
1179