Három hónappal a forgatás előtt kezdett el tömegelni, és napi 7000 kalóriát vitt be a szervezetébe Alexander Skarsgård, aki leginkább a True Bloodból (Inni és élni hagyni) ismert, de nemsokára a Tarzan legendája című filmben fog feltűnni a hazai mozivásznakon is

A People szerint a 39 éves svéd színész ebben az időszakban megháromszorozta az átlagos étkezéseinek a számát, nehéz súlyzókkal edzett, így sikerült 11 kilót felszednie. Személyi edzője egyik barátja, Magnus Lygdbäck volt. 

Ha minden reggel 4:30-kor edzel valakivel, fontos, hogy jól kijöjjetek egymással

- nyilatkozta korábban Alexander Skarsgård. A neheze igazából a forgatások megkezdése után jött: további hat hónapig volt nagyon szigorú, cukor-, glutén-, gabona-,tej-, és alkoholmentes étrenden, naponta hatszor evett, és kétszer edzett. A látványos eredmény természetesen nem maradt el, a színész akkori állapotát elég jól szemlélteti az a Tarzan poszter, amit partnere, Alexa Chung posztolt az Instagram oldalán.

Mindemellett a videómegosztókon már akadnak olyan részletek a filmből, amiken Skarsgård rendesen nekivetkőzik, úgyhogy ha másért nem is, ezért a látványért már érdemes lesz beülni a moziba. 

Az, hogy a színész izmai meddig fognak kitartani, persze kérdéses. A cikkből ugyanis az is kiderül, hogy Skarsgård alig várta, hogy vége legyen a forgatásnak, napokig ki sem kelt az ágyból, mindenféle tésztát tolt magába, mellé pedig sörözött vagy borozott. 

Hogy tetszik önnek a kigyúrt svéd színész? Reméljük, most még nagyobb kedvvel fog véleményt nyilvánítani a Kockahas blog posztjainak alján, ugyanis megújult a szavazócsík! Továbbra sem kell sehova bejelentkeznie, csak klikkeljen a szívre, ha tetszik, amit látott, és a széttört szívre, ha nem annyira tetszik! Ha kattintott, azt is látni fogja, ön előtt mire hányan szavaztak!

1383
2607