Adonis Bosso 1990-ben született Elefántcsontpart egyik legnagyobb városában, Abidjanban. A srác legelőször egy jótékonysági divatbemutatón modellkedett 17 évesen, ott figyeltek fel rá, és néhány hónappal később már profi ügynökségnél dolgozott. Azóta a legjobb 50 férfimodell között tartják számon, és munkájának köszönhetően beutazta az egész világot. 

Bosso számára a modellkedés nem csak hivatás, hanem elhivatottság, a népszerűségét pedig igyekszik felhasználni a feketékkel szemben alkotott sztereotípiák lerombolására. 

Igyekszem elérni, hogy anyám büszkén léphessen ki a házból 

- hangoztatja mindig a vele készített interjúkban a modell, aki szociális érzékenysége miatt is sokak példaképe lehet. Adonis Bosso ugyanis jelenleg főiskolára jár, és a jövőben speciális nevelési igényű gyerekekkel szeretne foglalkozni. 

Anyukájától egyébként azt is megtanulta, hogy nem kellenek a divatos és drága cuccok, elég, ha tiszta és rendezett a ruha, ami rajtunk van. Bár ez nem feltétlenül a legérdekesebb információ, amit megosztott magáról, azért örülünk, hogy így gondolja.

315
441