Van ugye Iman, David Bowie özvegye, és egy másik modell, Chanel Iman, aki szintén nő. Ebből nem gondolnánk, hogy Iman Shumpert viszont férfi – pedig az. Mindez nem éri meglepetésként azokat, akik követik az amerikai kosárlabdát, Iman Shumpert ugyanis 2011. óta játszik az NBA-ben, tavaly igazolt át a New York Knickstől a renitens játékosairól híres Cleveland Cavalierhez, és ez utóbbi csapattal most meg is nyerték a bajnokságot tavasszal.

De ez az Iman Shumpert érdekesebb egy átlagos NBA-játékosnál. Van ugyanis neki egy elég markáns megjelenése és egyedi stílusa, plusz egy menyasszonya, aki Teyana Taylor modell-színész-énekesnő. Egy gyerekük van eddig, Tayla Shumpert, Jr., aki kicsit koraszülött volt, és annyira hirtelen jött a világra, hogy nem volt idő kórházba szaladni: Iman Shumpert saját kezűleg segítette világra otthon elsőszülött lányát.

De amikor ilyen elfoglaltságaik pont nincsenek, Shumperték előszeretettel járnak partizni, tették ezt többek között most a New York-i divathét alatt is. Többet nem magyarázunk, a fotók magukért beszélnek, kattintsa végig az összeállítást! Véleménye biztosan lesz a látottakról, hiszen nem lehet csak úgy elmenni emellett a 196 centi magas, 100 kilós, 26 éves fiatalember mellett. Szóval?

382
417