Szeptemberben már megírtuk, hogy micsoda izmos fickó lett ebből a Joe Jonasból, aki ugye annak idején tesóival együtt egy családbarát, keresztény gitárzenekarral lett híres. Még a szüzességi gyűrűjükre is emlékszünk, mert igazából annyira nem volt régen, bár azóta döbbenetesen sok minden történt. De ami a lényeg: Joe Jonas tényleg nagyon szeretné, hogy mindenki tudja, hogy ő most már egy szexszimbólum, szóval nincs más választásunk, mint hogy újabb posztban tárjuk ön elé az újabb bizonyítékokat.

Amint azt fent láthatja, remek bokszolós képek készültek Jonasról még szeptemberben, de ez még mind semmi, mert kijött azóta az alábbi videóklipje, és...

...nyilatkozott egy elég merészet is a múlt héten. A fiatalember, akit egykor még a szüzességi gyűrűkről kérdeztek, most pénisze hosszát taglalta, ráadásul abban az összefüggésben, hogy az övé nagyobb-e, mint a testvéreié.

Azt szoktam mondani magamnak, hogy igen. De mondjuk nem fordul elő túl gyakran, hogy együtt zuhanyozom vagy öltözöm át a tesóimmal, szóval igazából nem tudom. Mindenesetre azt szeretném, hogy az internetezők úgy gondolják, hogy jól tolom.

Sőt, azt is elmondta, hogy Ashley Greennel vesztette el a szüzességét, és hogy az együttese dobosának a szobáját túrta fel nagy hirtelenjében óvszerért (merthogy nyilván neki sajátja nem volt, hiszen még szűz volt). Ezeket a szuper nyilatkozatokat a brit MTV honlapjáról vettük át, reméljük, ön is úgy érzi, hogy megérte.

595
343